Olet täällä

Uudistunut Holiday Inn tarjoaa elämyksiä Elielinaukiolla

26. huhtikuuta

Holiday Inn® Helsinki City Centre, joka avautui uudelleen maanantaina 25. huhtikuuta, haastaa Helsingin keskustan kiinnostavimmat kohtaamispaikat. Saman katon alta löytyy olohuone, etätyötila, keittiö kokkeineen ja 174 makuuhuonetta. Heti vappuviikolla Elielinaukiolla tapahtuu, kun Suomen Euroviisuedustaja Sandhja heittää harvinaisen parvekekeikan uudistuneen hotellin kunniaksi. Lisäksi luvassa on olympiajoukkueen urheilijoiden vierailu, yllätyksiä kahvin merkeissä sekä tietenkin kaupungin keskeisin vappulounas.

Holiday Inn on lanseerannut uuden ajatuksen hotellin perinteisestä aulasta. Open Lobby on avoin olohuonemainen tila, jota voivat hyödyntää niin kaupunkilaiset kuin hotellivieraat. Tarkoitus on elävöittää hotellia ja tarjota asiakkaille elämyksiä.

– Haluamme tuoda Suomeen aivan uudenlaisen ajatuksen kaupunkilaisten sekä hotellivieraiden yhteisestä olohuoneesta. Meidän upea 640 neliömetrin kokoinen Open Lobby sykkii tapahtumia ja uudenlaista olemista. Muun muassa Suomen Euroviisuedustaja Sandhja heittää yhden harvoista keikoistaan Holiday Inn -hotellin parvekkeella Elielinaukion yläpuolella 26.4. klo 11, hehkuttaa Mari Salonen, Holiday Inn Helsinki City Centren hotellinjohtaja.

Hotelli tarjoaa myös jatkossa erilaisia elämyksiä niin hotellin vieraille kuin kaupunkilaisillekin. Sandhjan keikkaa seuraavana päivänä Open Lobbyn täyttää olympiahuuma. 100 päivää Rioon -tapahtuma tuo paikalle Suomen olympiajoukkueen edustajia, joita voi haastaa vaikkapa leikkimielisessä urheilupeleissä. Avajaisviikon kruunaa kaupungin keskeisimmällä paikalla tarjottava vappulounas. Syksymmällä luvassa on monipuolisesti tapahtumia viininmaistelusta pöytäfutiskisoihin ja kirjakerhoihin.

Uusi ilme, uudet kujeet

Elielinaukion Holiday Innin uudistuminen tuo kaupungin ytimeen uudentyyppisen tapaamispaikan, joka on käytössä jo liki kolmessakymmenessä ketjun hotellissa Euroopassa. Open Lobbyn tarkoitus on muuttaa hotellin aulatila mielenkiintoiseksi yhteiseksi alueeksi, joka tarjoaa viihtyisää työskentely-, rentoutumis- ja ruokailutilaa hotellivieraille, mutta avaa ovensa myös kaikille kaupunkilaisille. Muutos hotellien toimintalogiikassa on kansainvälinen trendi ja Open Lobby on saanut asiakkailta kiitosta esimerkiksi Saksassa ja Isossa-Britanniassa.

Myös kaikki hotellin huoneet ovat saaneet remontin aikana uuden ilmeen. Lisäksi hotellin ravintolan ruokalista on uudistunut, ja hotellin asiakas saa purtavaa yölläkin, sillä syötävää on saatavilla 24/7. Jatkossa keittiön ruokia voi hakea helposti myös mukaan. Ja esimerkiksi Caesar-salaatti on helppo eväs napata vaikka kesäpiknikille Töölönlahden rannalle Kansalaispuistoon.

Holiday Inn® Open Lobby:

  • Kellon ympäri tarjolla ajankohtaan sopivia aterioita aikaisista aamupaloista myöhäisiin illallisiin – Koko päivän ruokalista, To Go Café, Open Lobbyn baari 
  • Paikka, jossa voi rentoutua pitkän työpäivän tai matkan jälkeen vaikka televisiota katsellen tai kirjan ääressä – Media Lounge
  • Mahdollisuus pitää pieniä palavereja tai tilaisuuksia rajaamalla avoimesta tilasta oma yksityisempi alue käyttöönPop-up Lounge
  • Oivalliset tilat etätöiden tekemiseen tähän sopivien työpisteiden ääressä – E-Bar
  • Rentoudu välillä pelaillen – Pöytäjalkapallopeli, lautapelejä, PS4
  • Ruokaile milloin haluat, ja missä haluat – Syötävää saatavana 24/7, huonepalvelu, uusi Take-in -palvelu
  • Helsinkiin avattava Open Lobby on 280 hotellia Euroopassa kattavan Holiday Inn -ketjun 27.

Lisätiedot:

Mari Salonen, hotellinjohtaja, Holiday Inn Helsinki City Centre, 044 3524 399, mari.salonen@restelhotels.fi
Gabor Pusztai, Restel Oy, ketjujohtaja, VP, PK-seutu & IHG-hotellit, 0400 605 274, gabor.pusztai@restelhotels.fi
Timo Vehmas, IHG hotellit, Brand Manager, 09 733 5842, timo.vehmas@restelhotels.fi

HOLIDAY INN HELSINKI CITY CENTRE, Elielinaukio 5, 00100 HELSINKI, www.finland.holidayinn.com

Kuvat:

http://bit.ly/1XRqBLS
tunnus: guest
salasana: guest

Varaukset vappulounaalle: 

http://www.finland.holidayinn.com/hotellit/holiday-inn-helsinki-city-centre/ravintola/vappulounas-2016

Maailmanlaajuisen Holiday Inn hotelliketjun tarina alkoi Memphisissä yli 50 vuotta sitten. Vuonna 1952 Holiday Inn hotellien perustaja Kemmons Wilson päätti perustaa hotelliketjun, joka tarjoaa palveluja, joita aiemmin ei ollut saatavilla. Ensimmäinen Holiday Inn avattiin vuonna 1952 Memphisissä Wilsonin perheen kotikaupungissa. Nykyisin maailmalla toimii yli 1200 Holiday Inn -hotellia, lähes 70 maassa. Tasokkaat ja nykyaikaiset Holiday Inn -hotellit sopivat yhtälailla liikematkustajille kuin lomailijoillekin. Holiday Inn ketju on kansainvälisten tutkimusten mukaan yksi maailman tunnetuimmista hotelliketjuista.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 45 hotellia. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat BURGER KING®-, O’Learys-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi.