Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 29.07.2021
Esim. 29.07.2021
Summer City is INN
120 €
Alk. / huone/yö

Summer City is INN

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan! Varaa koko perheen loma ja hotellimajoitus nyt etuhintaan.

Summer City is INN

Vietä hauska päivä huvipuistossa ja lopeta päivä pehmeisiin lakanoihin

Paketti on voimassa Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa, joka sijaitsee Pasilassa Messukeskuksen yhteydessä - lyhyen matkan päässä Linnanmäeltä. Tänne saavut helposti junalla (Pasilan asema) tai omalla autolla, jolloin paikoituksesta ei tarvitse stressata. Kysy lisää paketista suoraan hotellista 09 150 900 tai varaa heti alla olevasta linkistä!

Hotellivaraus
Holiday Inn Helsinki - Expo Varaa nyt »

Varaa helposti kesän hauskin ja menevin paketti. Linnanmäki rannekeet voit ostaa helposti ja edullisesti päivittäin 4.06.-29.08.2021 sekä viikonloppuisin 26.09.21 asti.
Valitessasi huonetyypin "1bd With Chair Bed Nonsmoke" tai "1 Queen Bed And Sofa Bed Nonsmoking" lapselle on oma vuode huoneessa.

Majoituspakettiin sisältyy:

  • Mukava yöpymisen valitussa huoneluokassa
  • Holiday Inn Open Lobby -buffetaamiaiset  
  • Asiakassaunan ja kuntosalin käytön
  • Lisäksi myös autopaikoitus hotellin parkkihallissa (maksu hotellissa, paikat saatavuuden mukaan, hinta normaalisti 26 €/yö)
  • Linnanmäki-rannekkeet ostettavissa hotellin vastaanotossa 40,- / kpl (hinta normaalisti 42,-). Rannekkeet voimassa kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen yhden päivän ajan kaudella 2021). Sisäänpääsy huvipuistoalueelle on maksuton.

 

Linnanmäen Huvipuisto avaa portit uuteen huvikauteen 

Linnanmäki on Suomen rakastetuin huvipuisto, josta löytyy Pohjoismaiden laajin laitevalikoima. Lue lisää ja katso aukioloajat Linnanmäen sivuilta.

Triplan kauppakeskus on shoppailijan paratiisi

Mall of Tripla on kaupunkikulttuurin koti ja­ shoppailijan paratiisi.­Triplasta löydät saman katon alta lähes 250 liikettä sekä kahviloita ja ravintoloita, mikä tekee siitä Pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen. Tripla­ on­ kaupunkilaisten ohittamaton kohtauspaikka, jonne tullaan nauttimaan, ­kokemaan ­ja­ viettämään aikaa.­ Lue lisää Triplan sivuilta.

Padel Messukeskus - Pääkaupunkiseudun uusin padel-keidas

Pura liikaenergiaa trendipelin merkeissä. Padel Messukeskus on täyden palvelun peliareena, jossa voi pelata aamusta iltaan laadukkailla alustoilla ja tarvittaessa vuokrata pelivälineet käyttöönsä. Kentät on rakennettu Messukeskuksen halleihin 4 ja 5, joihin sisäänkäynti tapahtuu Messukeskuksen pysäköintitalon puolelta. Lue lisää Padel-keitaasta.

Vietä hauska päivä huvipuistossa, shoppaa, pelaa ja huilaa päivän päätteeksi pehmeissä lakanoissa

Paketti on voimassa Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa, joka sijaitsee Pasilassa Messukeskuksen yhteydessä - lyhyen matkan päässä Linnanmäeltä. Tänne saavut helposti junalla (Pasilan asema) tai omalla autolla, jolloin paikoituksesta ei tarvitse stressata. Kysy lisää paketista suoraan hotellista!

Lasten kanssa yöpyminen hotellissa

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edustaKids Stay Free. Alle 18-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa tai tai mikäli huonetyyppi sisältää lisävuoteen.

Koronan vaikutus Linnanmäen toimintaan

Linnanmäen huvikausi alkaa perjantaina 4.6.2021 ja päättyy sunnuntaina 24.10.2021. Tutustu Linnanmäen poikkeusajan huvittelua koskevaan tietopakettiin huvipuistopäivän sujuvoittamiseksi tästä».

Huvipuiston alueelle pääsee tänä vuonnakin tuttuun tapaan ilman pääsymaksua.  Huvikausi aloitetaan kuitenkin rajaamalla päivittäisiä kävijämääriä, joten sisäänpääsy kannattaa varmistaa varaamalla päiväkohtainen lipputuote verkkokaupastamme. Mikäli haluat varmistaa sisäänpääsyn puistoon, niin voit varata paikan täällä»  

Rannekkeilla voi varata niin monta sisäänpääsyä, kuin asiakkailla on rannekkeita ja ne kirjoitetaan varaukseen. Eli kun ostat rannekkeita hotellin vastaanotosta voit varata varman paikkan Linnanmäen nettisivustolta! Jos hotellin asiakkaat haluavat varmistaa sisäänpääsyn myös seuralaisille, joilla ei ole ranneketta ostettuna etukäteen, niin he voivat varata pelkään sisäänpääsyn hankkimalla Päivän Hupilipun 9 € täällä».

Säästä ja varaa luottavaisin mielin, ennakkomaksua ei vaadita. Varaus on täysin muutettavissa tai peruutettavissa viimeistään 3 päivää ennen saapumista. Yhden yön maksu veloitetaan, jos varaus peruutetaan alle 3 päivää ennen vierailua. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Hotellista ostetutu rannekkeet kuuluvat vain yhdelle päivälle. Lisärannekkeita saat kätevästi ostettua vastaanotosta. Hinnat ovat voimassa viikonloppuisin ja joka päivä valittuina loma-aikoina huvipuiston aukioloaikoijen mukaan kaudella 2021.

Voit olla kiinnostunut myös näistä