Olet täällä

Hybridikokoukset, striimauspalvelut ja laadukkaat videoneuvottelut onnistuvat Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellissa. 

STRIIMAUKSELLA TAVOITAT LAAJEMMIN

Striimauspalvelut ovat saatavilla Holiday Inn Helsinki City Centre- ja Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotelleihin Suomessa ja toteutus on helppoa. Digitaalisten ratkaisujemme ansiosta kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä kasvattaen samalla tapahtuman osallistujamäärää moninkertaisesti. Tallenteen avulla jälkimarkkinointi onnistuu samalla entistä laadukkaammin ja näin tilaisuutesi on mahdollista toteuttaa entistä monipuolisemmin. 

  • Tapahtuman live-striimaus*
  • Etäpuheenvuorojen välittäminen osaksi tapahtumaa
  • Etukäteen tallennettujen puheenvuorojen välittäminen osaksi tapahtumaa
  • Useamman tapahtuman toteuttaminen eri paikkakunnilla ja niiden ristiin välittäminen
  • Tilaisuuden tallenne on hyödynnettävissä jälkeenpäin

*Kokouspäivä kuvataan live-lähetyksenä, johon etäosallistujat voivat osallistua viestein ja kommentoimalla. Heitä voi myös osallistaa erilaisin äänestyksin, jolloin sisältöä saadaan esimerkiksi paneelikeskusteluun tai Q&A -osuuksiin.

Tarjoamme kokouksellesi striimauspalvelun yhdessä Woltti Groupin kanssa. Palveluun kuuluu tapahtuman striimaus ja sisällön suunnittelu. Julkaisualustana toimii Vimeo Livestream ja tapahtuman sisältö on saatavilla 3 kuukauden ajan tapahtuman jälkeen.

LAADUKAS VIDEONEUVOTTELU

Edistyneillä videoneuvottelulaitteillamme kokousten pitäminen etänä onnistuu laadukkaasti ja keskustelua voidaan käydä sujuvasti ja joustavasti. Vuorovaikutusta lisäävät myös laadukas kuva, jossa osallistujat näkevät toisensa sekä hyvä äänentoisto.

Videoneuvottelulaitteiden kamera, mikrofoni ja ajurit on tehty juuri videokokoustamista varten. Luonnollinen kuvakulma tuo jo itsessään videoneuvottelun lähemmäksi fyysistä tapaamista. Keskiössä ovat osallistujat ja aihe, eivät laitteet.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kokousten striimausplavelusta ja videoneuvottemahdollisuuksista. Ideoidaan yhdessä paras toteutus!

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET