Olet täällä

Hotellien Ravintolat

Tervetuloa Holiday Inn -makumaailmaan

Holiday Inn -hotellien ravintoloissa voit maistella niin kansainvälisen keittiön herkkuja kuin kotimaisen keittiön parhaita paloja. Brasserie ja Bistro -ravintoloissa pistäydyt maistuvalla lounaalla, tapaat edustavasti liiketuttavat tai nautit herkullisen illallisen.  

Bistro Fiore & Bar Fiore Vantaa

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellin yhteydessä tarjoaa lentokentän ilmapiiriin istuvat toiminnot. Ravintolan aamiainen aloitetaan jo kello viisi aamulla ja ravintola palvelee lounas- ja iltaruokailijoita lähes puoleen yöhön saakka.

Lue lisää Bistro Fioren sivuilta

Open Lobby, Holiday Inn Helsinki City Centre

Holiday Inn® Open Lobby antaa asiakkaillemme mahdollisuuden syödä, rentoutua, työskennellä ja tavata ihmisiä vapaasti yleisissä tiloissa hotellin ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. 

Lue lisää ravintolastamme.

Open Lobby, Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti 

Open Lobby on rennon olohuonemainen tila, joka yhdistää saumattomasti hotellin eri palvelut. Voit tavata ystäviäsi, pistäytyä baarissa, syödä hyvin tai tehdä töitä vaikkapa kahvikupillisen kera.

Lue lisää ravintolastamme.

Ravintola Steam - Open Lobby, Holiday Inn Tampere - Central Station

Open Lobby on rento, konstailematon ja olohuonemainen tila, jossa asiakkaat voivat ruokailla, rentoutua ja tavata muita ihmisiä. Asiakkaat voivat valita Holiday Innin ’Stay You’ -luonnehdinnan mukaan vapaasti missä ja milloin haluavat ruokailla. Ravintola Steam on Open Lobbyn sydän, paikka missä nautitaan aamiainen, lounastetaan ja herkutellaan illallisen tai seurustelun merkeissä.

Lue lisää ravintolastamme.

Ravintola Platta- Holiday Inn Helsinki - Expo 

Hotellin katukerroksen valloittaa kiinnostava ravintolauutuus Platta, joka tarjoaa 271 asiakaspaikkaa. Muuntuvien tilajärjestelyjen ansiosta Platta on myös yhdistettävissä laajempaan, noin 1000 paikan ravintolakokonaisuuteen Messukeskuksen pohjakerroksessa. Uusi ravintola palvelee laajasti myös messukävijöitä.

Lue lisää ravintolastamme.

Kids Eat Free

 Kids Eat Free ohjelman mukaan alle 13-vuotiaat lapset saavat hotellin ravintolassa valita lasten listalta mieleisensä ruoan veloituksetta, kun perheen aikuinen on mukana ja ruokailee pääruoan listalta.