Olet täällä

Pannukakkuja aamiaisella

12. helmikuuta

”Sellainen henkilö, joka syö pannukakkua ja hilloa, ei voi olla kauhean vaarallinen.” – Muumipeikko

Maistuva ja runsas aamiainen on monelle hotelliyöpymisen kohokohta. Holiday Inn -hotellien uudella aamiaisella herkutellaan mm. tuoreella pannukakulla, tilauksesta valmistettavalla munakkaalla, vastapaistetulla leivällä, suomaisilla leikkeleillä sekä tuorepuristetulla mehulla.

Holiday Inn -ketju on kuluvan talven aikana uudistanut hotelliensa aamiaisen Suomessa. Monipuolisen ja maistuvan aamiaisen herkullisin uutuus on hyvänmakuinen ja vähärasvainen pannukakku. Vastavalmistettua, lämmintä pannukakkua on tarjolla koko aamiaisen ajan. Tuore pannukakku valmistuu puolessa minuutissa ja sen voi viimeistellä oman makunsa mukaan hillolla, vaahterasiirapilla, suklaakastikkeella ja kermavaahdolla. Uutuustuotetta pääsee maistamaan Helsingin Ruoholahden, Vantaan ja Tampereen Holiday Inn -hotelleissa.

”Pannukakkua juhlitaan monessa maassa, kuten esimerkiksi Isossa-Britanniassa, laskiaistiistaina. Päivä onkin nimetty Pancake Dayksi, jolloin perinteen mukaan on haluttu käyttää ravitsevia ja maistuvia elintarvikkeita ennen pääsiäiseen liittyvää 40 päivän paastoa. Meillä Holiday Inn -hotelleissa pannukakulla juhlitaan joka päivä”, kertoo Restelin IHG-hotellien Brand Manager Timo Vehmas.

Pannukakun ohella Holiday Inn -aamiaisen hintaan sisältyvät myös tilauksesta valmistettavat munakkaat, Arabica-pavuista jauhettu kahvi sekä raikas, hedelmälihaa sisältävä tuorepuristettu appelsiinitäysmehu. Rapeat, isot croissantit tuovat mannermaisen ja kansainvälisen vivahteen kotimaisten ja vastapaistetun leipävalikoiman rinnalle.

Holiday Inn -aamiaisen suosikkeihin kuuluvat myös suomalaisesta lihasta valmistetut, maukkaat ja laadukkaat leikkeleet. Aamiaisella tarjoiltava kinkku on valmistettu maalaistyyliin aidossa savusaunassa savustetusta suomalaisesta possusta, ja meetvursti on ihan sitä itseään eli lihaa: 100 grammaan meetvurstia on käytetty yli 120 grammaa porsaan ja naudan lihaa.

Tuoreutta ja raikkautta Holiday Inn -aamiaiseen tuovat sekä kokonaisena että leikattuina tarjoiltavat hedelmät ja tuorehedelmäsalaatti. Merkkituotteiden valikoimaa jatkaa monipuolinen Kellogg'sin murovalikoima, ja ruokaisalla aamiaisella on tarjolla myös paljon lämpimiä vaihtoehtoja, kuten rapeaa pekonia, munakokkelia sekä vaihtuvia lämpimiä vihanneksia.

Lisätiedot:
Timo Vehmas
, IHG-hotellit, Brand Manager, 09 733 5842, timo.vehmas@restelhotels.fi | www.finland.holidayinn.com