Olet täällä

Huonevaraukset

Näin varaat huoneen Holiday Inn -hotellista Suomessa ja kaikkialla maailmassa

Online-varaukset

Holiday Inn -hotellien kansainvälinen online-varausjärjestelmä toimii englannin kielellä. Suomenkielistä palvelua saat soittamalla suoraan kotimaan hotelleihimme tai varauspalveluumme 0300 870 886 (0,65,-/min + pvm/mpm).

Siirry kansainväliseen varausjärjestelmään tästä »

 • Valitse kaupunki, jonne aiot matkustaa

 • Valitse tulo- ja lähtöpäivät

 • Valitse aikuisten määrä ja jos perheen pienimmät ovat mukana, valitse myös lasten lukumäärä

 • Valitse tarvitsemiesi huoneiden lukumäärä (huom. maksimi henkilömäärä, joka voi majoittua huoneessa, ilmoitetaan huonetiedoissa seuraavalla näytöllä)

 • Klikkaa "Search"

 • Valitse mieleinen hotelli

 • Valitse haluamasi huonetyyppi

 • Seuraavaksi valittavanasi on sinulle sopivin hintatuote. Huomaathan, että voit valita huoneen joko aamiaisella tai pelkällä majoituksella.

Hintatuotteet

Päivän hinta (Best Flexible Rate)

Best Flexible Rate (BFR) on joustavin hintatyyppimme, joka sallii muutokset ja peruutukset maksutta, kun ne on tehty tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Maksu tapahtuu normaalisti hotellissa. 

Book Now, Pay Later

UUSI "Book Now, Pay Later" -hintatuote on tarjolla toistaiseksi tuomaan joustavuutta tämänhetkiseen koronaviruksen aiheuttamaan epävarmuuteen. Varaa nyt ja maksa hotellissa normaalisti. "Book Now, Pay Later" -hinta tarjoaa vähintään 5 % alennuksen päivän hinnasta (BFR), varauksen voit tehdä viimeistään 3 päivää ennen saapumista. Hinta ei edellytä kuitenkaan ennakkomaksua ja peruutuksen voi tehdä viimeistään yhtä päivää (24h) ennen (klo 16.00 mennessä) saapumista. IHG Rewards Club -jäsenet saavat vielä hinnasta lisäalennuksen (kts. Member Exclusive Rate).

IHG Rewards Club jäsenen hinta (Member Exclusive Rate) 

Jäsenenä saat "Member Exclusive Rate" -etuna aina 4-7 % enemmän alennusta - eli jopa 25 % päivän hinnasta. Member Exclusive Rate -hintatuotteen voit valita, kun olet kirjautunut sivuilla IHG Rewards Club -tunnuksellasi.

Muuta huomioitavaa

 • Järjestelmä laskee perushinnan yhden henkilön mukaan. 

 • Mikäli varaat huoneen kahdelle tai useammalle henkilölle huomioithan, että tarkistat hintaehdot (Rate Details), joissa määritetään lisämaksu jo toisesta aikuisesta alkaen.

 • Lopullinen hinta näkyy hintaehdoissa (Rate Details).

 • Kun valitsen hintatuotteen, voit useimmiten lisätä siihen halutessasi aamiaisen. Varatessasi aamiaisen ennakkoon, saat sen aina edullisempaan hintaan kuin ostaessasi sen vasta hotellissa.

 • Siirry eteenpäin "Select Rate" ja täytä henkilökohtaiset tiedot, käyttämäsi maksukortti sekä vahvista, että olet lukenut varausehdot (Terms ans Coditions).

 • Tässä vaiheessa voit myös liittyä IHG Rewards Club -jäseneksi, jos vielä et ole jäsen.

Varaukset puhelimitse

Suomenkielistä palvelua saat soittamalla suoraan kotimaan hotelleihimme tai varauspalveluumme. Hotellien yhteystiedot löydät täältä.

Voit myös tehdä varauksen IHG:n kansainvälisen varauskeskuksen kautta puhelimitse 0800 113 113, palvelukieli on englanti ja varauspalveluun soittaminen on Suomesta maksutonta.

Best Price Guarantee

Best Price Guarantee on IHG:n lupaus siitä, että varaat parhaat hinnat hotelleihimme, kun varaat suoraan IHG:n verkkosivujen kautta. Jos edullisempi julkinen hinta on saatavilla muualla, IHG antaa saman hinnan sekä tarjoaa viisinkertaiset IHG Rewards Club -pisteet hyvitykseksi (menettelyssä noudatetaan Best Price Guarantee -lupauksen sääntöjä).  Lue lisää parhaan hinnan takuusta.

Kysymyksiä ja vastauksia koskien kansainvälistä varausjärjelmää

Olin varaamassa kahden hengen huonetta. Miksi huonevarauksen yön hinta muuttui, kun olin hyväksynyt varauksen? 

Kun varausta tehdään kahdelle henkilölle, järjestelmä ei aina kerro suoraan kahden henkilön hintaa. Kahden hengen huoneen hinta muodostuu usein perushuonehinnasta ja lisämaksusta, joka lasketaan toisesta aikuisesta alkaen. Tämä lisämaksu näkyy, kun lopullinen varaus on hyväksytty.

Mistä voi tietää oikean hinnan ennen varauksen loppuun tekemistä?

Järjestelmä laskee automaattisesti, jos rastitat aamiaisvalinnan. Mutta mikäli huone on varattu kahdelle henkilölle, pitää toisen henkilön lisämaksu laskea ensin itse huonehintaan. Lisämaksu ilmoitetaan huonehinnan nimen alla, esim: € 15.00 per extra adult starting with the 2nd Adult (not included in price shown).

Varasin edullisimman tarjolla olevan huonehinnan ja sitten jouduin maksamaan hotellissa erikseen aamiaisen. Miksi aamiainen ei kuulunutkaan hintaan?

Varausjärjestelmässämme voi valita huonehinnan, joka sisältää aamiaisen tai pelkän huoneyön ilman aamiaista. Ilman aamiaista oleva hinta on edullisin vaihtoehto, mutta haluaa aamiaisen suosittelemme valitsemaan sen jo varausvaiheessa, jolloin yhteishinta on edullisin.

Tulo- ja lähtöaika

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Myöhäisempi uloskirjautuminen on mahdollisia lisämaksusta varaustilanteen salliessa. IHG Rewards Club -jäsenille tarjoamme veloituksetta huoneenluovutuksen aina klo 14 saakka varaustilanteen salliessa. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi. Voit tiedustella hotellista myös mahdollisuutta aikaisempaan sisäänkirjautumiseen. 

Lemmikit Holiday Inn -hotelleissa

Lemmikkieläimet ovat erittäin tervetulleita kaikkiin Holiday Inn -hotelleihin isäntiensä ja emäntiensä kanssa.

» Lemmikit hotellissa, lue lisää