Olet täällä

IHG Clean Promise

IHG Clean Promise on IHG® Hotels & Resorts hotellien lupaus. Hotellivieraat voivat vakuuttua siitä, että heidän huoneensa vastaavat IHG:n korkeita puhtausvaatimuksia. 

IHG CLEAN PROMISE

Olemme sitoutuneet korkeatasoiseen puhtauteen. Tämä tarkoittaa puhdasta, hyvin ylläpidettyä, siistiä huonetta, joka täyttää standardimme. Ennen saapumistasi kaikki huoneessa olevat alueet on puhdistettu perusteellisesti IHG Way of Clean -prosessimme mukaisesti sairaalatasoisilla puhdistusaineilla. Jos huoneesi ei ole mielestäsi puhdas, ota yhteyttä vastaanottoon ja lupaamme korjata asian kuntoon.

Kun maailma mukautuu uusiin matkustusmalleihin ja -odotuksiin, IHG® Hotels & Resorts parantaa hotellivieraidensa kokemusta ympäri maailman määrittelemällä uudelleen hotellien siisteyden ja edistämällä hotellivieraiden hyvinvointia koko oleskelun ajan. 

Maailmanlaajuinen IHG Clean Promise vahvistaa hotellivieraiden luottamusta ja hotellin työntekijöiden suojausmenetelmiä käyttämällä uusia tieteeseen perustuvia toimintamalleja ja palvelutoimenpiteitä, jotka on kehitetty yhteistyössä alan johtavien asiantuntijoiden Cleveland Clinicin, Ecolabin ja Diverseyn kanssa.

IHG:n toimitusjohtaja Keith Barr kommentoi: ”Matkailun tulevaisuus näyttää nyt erilaiselta, mutta turvallinen oleskelu on välttämätöntä aidon vieraanvaraisuuden tarjoamiseksi - ja se ei muutu koskaan. Yhdistämällä IHG:n maailmanluokan tietämys ja prosessit sekä Cleveland Clinicin, Ecolabin ja Diverseyn huipputason asiantuntemusta voimme vakuuttaa vieraillemme ja työntekijöillemme, että olemme keskittyneet heidän terveytensä ja hyvinvointinsa suojelemiseen”.

"IHG Way of Clean -ohjelma on jo pitkään sitoutunut tiukkoihin siivousmenetelmiin. Jo vuonna 2015 käynnistetty IHG Way of Clean -ohjelma kehitettiin yhdessä Ecolabin ja Diverseyn kanssa. Tätä ohjelmaa on nyt laajennettu lisää koronatoimintamalleilla ja muilla parhailla käytännöillä vastaamaan Maailman terveysjärjestön ja paikallisten terveysviranomaisten ohjeita", jatkaa Barr.

IHG Way of Clean sisältää syväpuhdistuksen sairaalatason desinfiointiaineilla ja vieraat voivat havaita tehostetut toimenpiteet kaikilla hotellin alueilla, joihin kuuluu muun muassa:

  • Vastaanotto: Vähentynyt kontakti sisäänkirjautumisen yhteydessä, kontaktivapaat maksutapahtumat, vastaanoton suojaseinäke, desinfiointipisteet, puhdistetut avainkortit
  • Hotellihuoneet: Käyttöesineiden (esim. lasit, kaukosäätimet) tehostettu puhdistus, huoneessa olevien kalusteiden tai varustuksen ja useimmin kosketeltujen materiaalien vähentäminen, uudet liinavaatetoiminnot, uuden tekniikan käyttö
  • Julkiset tilat: Kosketuspintojen desinfiointi, sosiaalinen etäisyys, "viimeksi puhdistettu" listat, uima-altaiden, kuntosalien ja lounge-tilojen uudet käytännöt
  • Ruoka ja juoma: Uudet standardit ja palvelumallit buffet-, kokous- ja huonepalveluun

Lisätietoa IHG Clean Promise -aiheesta täällä »

IHG Clean Promise