Olet täällä

True Hospitality -kulttuuri

Me Holiday Inn -hotelleissa olemme ylpeitä kunnioittavasta ja monipuolisesta IHG kulttuurista, joka on keskeistä tavoitteessamme tarjota aitoa vieraanvaraisuutta kaikille.

Olemme osa IHG hotelliperhettä

Yli 100 maassa toimivana globaalina organisaationa, jolla on noin 400 000 työntekijää, tunnistamme sen merkityksen ja hyödyn, että työvoimamme edustaa yhteisöjä, joissa toimimme. IHG:n toimintatavat ja standardit määrittelevät kantamme sosiaalisiin ja ympäristöön liittyviin sekä eettisiin kysymyksiin. Varmistamme, että odotuksemme ovat selkeät kaikille, joiden kanssa työskentelemme – niin kollegoille, omistajille, sijoittajille tai tavarantoimittajille – ja että liiketoimintaamme toteutetaan oikeudenmukaisella ja kestävällä tavalla. Lue lisää IHG:n kulttuurista.

Osana Scandic Hotels Groupia

Kansainvälisen toimintamalliemme lisäksi toimintaamme ohjaavat pohjoismaisen Scandic Hotel Groupin periaatteet. Scandic on allekirjoittanut Agenda 2030:n ja Yhdistyneiden Kansakuntien 17 kestävän kehityksen tavoitteet. Kaikkia tiimin jäseniä koskevat eettiset pelisäännöt perustuvat myös YK:n Global Compact -periaatteisiin, jotka koskevat korruptiontorjuntaa, ympäristöä, työntekijöitä ja työympäristöä sekä ihmisoikeuksia. Tutustu tarkemmin Scandic Hotels Groupin kulttuuriin.