Olet täällä

Holiday Inn Uudistus

Uusi ilme. Uusi tunne. Uusi kokemus.

Maailmanlaajuinen Holiday Inn® –hotellien uudistus valmis Suomessa – Taustalla alan laajin asiakastutkimus

Holiday Inn -hotellien maailmanlaajuinen uudistuminen on Suomen osalta valmis. Näet sen heti uutena ja nuorekkaana logona sekä hotellien julkisivun ja sisääntulon raikkaan valoisana ilmeenä. Astuessasi sisään aistit sen aulatilojen mietona brandituoksuna ja rentona musiikkina, jotka vievät sinut heti Holiday Inn -tunnelmaan. Myös tyylikäs vastaanotto edustaa uutta ja selkeää linjaa. Uuden kokemuksen tarjoavat myös huoneemme brandi-vuoteineen. Modernit peitteet ja uudistettu tyynyvalikoima tyynynauhoineen johdattavat hyvien öiden tunnelmaan, puhtaaseen ja kutsuvaan. Henkilökuntamme avoin ja ystävällinen asenne osoittaa, että aidot ihmiset palvelevat aitoja ihmisiä.

JULKISIVU JA LOGO

Holiday Innin reilu 50 vuoden ikäinen logo on uudistunut raikkaan vihreään sävyyn. Sadat miljoonat ihmiset kautta maailman näkevät joka päivä Holiday Inn logon. Uusi Holiday Inn logo ilmentää ketjun perinteitä ja vieraanvaraisuutta ja omaa valtavan markkinointi arvon.

ENSIKOKEMUS

Uuden logon lisäksi hotellien julkisivun ilmettä on haluttu vahvistaa vihreillä valokiiloilla, joita näkee useimmissa Holiday Inn hotelleissa. Hotelliin sisäänkäyntiin on myös tuotu brandin yhteisiä elementteja, kuten elävät ikivihreät istutukset, brandimatot sekä oviteippaukset.

SISÄÄNTULO JA VASTAANOTTO

Jo ulkona asiakkaita tervehtii Holiday Inn hotellien uusi musiikki ja sisätiloissa aistit saavat lisää kokemusta. Astuttaessa hotellin aulaan nenään leijailee brandin uusi tuoksu, joka yhdistää kaikki maailman Holiday Inn hotellit. Tuoksun ainesosat on koottu raikkaasta sitruksesta, puunlastuista ja valkoisesta teestä.
Vastaanoton selkeä uusi linja taas helpottaa asiakkaan asiointia. Brandin ilme näkyy kaikissa seitsemässä Holiday Inn hotellissamme Suomessa. 

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalveluun halutaan panostaa vahvasti ja henkilökunnan uudessa Stay Real palvelumallissa korostuukin aitojen ihmisten palvelu luontevalla ja persoonallisella tavalla

HUONE

Astuessaan hotellihuoneeseen asiakas voi huomata Holiday Inn vuoteen muutokset heti. Moderni sängynpeite korostaa puhtaiden vuode-vaatteiden valkoisuutta ja uusi tyynynauhoin varusteltu tyyny-valikoimamme tarjoaa tyynyn oman toiveen mukaisesti. Vuoteen lisäksi myös huoneen työpöytä on siistiytynyt ylimääräisestä materiaalista.

TYYNYMENU

Huoneessa on valmiiksi kaksi erilaista tyynyä pedattuna vuoteeseen. Pidit sitten napakasta tai pehmeästä tyynystä, molemmat löytyvät heti. Mikäli haluat kuitenkin kokeilla jotain muuta löydät tyynynauhassa roikkuvasta tyynymenusta lisää vaihtoehtoja.

KYLPYHUONE

Virkistävä suihkukokemus on yksi tärkeimmistä hotellihuoneen tuotteista. Holiday Inn kylpyhuoneiden suihkuverhot ovat ylivertaisia ja vanhat kokemukset ihoon takertuvista suihkuverhoista voi unohtaa. Erikoisrakenteen ansiosta suihkussa voi keskittyä juuri siihen mihin pitääkin.

Lähes 3300 hotellia maailmanlaajuisesti käy läpi muutosprosessin, joka Suomen osalta on nyt saatu valmiiksi. Sen kunniaksi voit nyt nauttia uudistuneista Holiday Inn -hotelleistamme erikoishintaan. Tutustu mahtaviin lanseeraustarjouksiimme.

Tervetuloa uudistuneisiin Holiday Inn -hotelleihimme!

Katso lisää maailmanlaajuisesta Holiday Inn uudistuksesta