Olet täällä

Mikä on Holiday Inn

Vuonna 1952 Holiday Inn hotellien perustaja Kemmons Wilson päätti perustaa hotellin, joka tarjosi palveluja, joita aiemmin ei ollut saatavilla. Huoneessa oma puhelin, televisio, ilmaiset jääpalat sekä lasten yöpyminen maksutta vanhempien kanssa huoneessa ovat tuttuja asioita tänä päivänä, mutta ei yli 50 vuotta sitten. Kemmons Wilson avasi ensimmäisen Holiday Inn -hotellin vuonna 1952 Memphisissä.

Nykyisin maailmalla toimii yli 1200 Holiday Inn -hotellia, noin 70 maassa. Tasokkaat ja nykyaikaiset Holiday Inn -hotellit sopivat yhtälailla liikematkustajille kuin lomailijoillekin. Holiday Inn -ketju on kansainvälisten tutkimusten mukaan yksi maailman tunnetuimmista hotelliketjuista. Kemmons Wilsonin henkeen Holiday Inn -hotellissa on aina luotettava ja ystävällinen palvelu.

Holiday Inn Facebookissa

Kansainvälisillä Holiday Inn Facebook sivuilla on jo yli miljoona seuraajaa.  Vieraile sivuilla ja tutustu mitä Holiday Inn maailmaan kuuluu. Klikkaa tästä.

InterContinental Hotels Group

InterContinental Hotels Group PLC (IHG) on yksi maailman laajimmista hotellialan yrityksistä. IHG hotelliperheeseen kuuluu maailmalla jo lähes 6000 hotellia ja yli 880 000 huonetta. IHG hotellibrandeja ovat muun muassa Holiday Inn®, Holiday Inn Express®, Crowne Plaza® ja Inter-Continental®. Katso lisää tästä.

Kuvapankki

Hotellien kuvat löytyvät IHG Digital Librarysta, klikkaa tästä.

Yhteystiedot

Myynnin yhteystiedot löydät Scandicin verkkosivuilta.