Olet täällä

Messukeskus Helsinki käynnisti hotellisaneerauksen

21. helmikuuta

Messukeskus uudistaa Holiday Inn® -hotellinsa tilat ja palvelukonseptin vuoden mittaisessa urakassa. Uusi konsepti tuo messuohjelman osaksi hotellivieraan palvelukokemusta ja mullistaa myös Messukeskuksen ravintolamaailman. Tavoitteena Pohjois-Euroopan paras tapahtumahotelli.

Nyt käynnistyvä hotellisaneeraus käsittää koko kiinteistön hotellihuoneista palvelupisteisiin ja tekniikasta sisustukseen. Samalla palvelukonsepti räätälöidään kokonaan uusiksi vastaamaan Messukeskuksen tapahtumiin osallistuvien asiakkaiden tarpeita.

– Messukeskuksessa vierailee vuosittain 1,2 miljoonaa erilaista kävijää; halleissa ja kokoustiloissa tapahtuu koko ajan. Miljöömme on ainutlaatuinen. Liikematkailijoiden ohella uudistuva hotelli tulee tarjoamaan sykähdyttävää palvelua erityisesti lapsiperheille, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Tapahtumat Habitaresta kirjamessuihin osaksi hotellikokemusta

Uusi hotellikonsepti tuo kiinnostavat kohtaamiset ja Messukeskuksen tapahtumat nautinnolliseksi osaksi hotellivieraan kokemusta.

Kiihkeä tapahtumavirta pääsee esille sekä hotellin tiloissa että ravintoloissa. Esiin tuodaan vaihtuvina teemoina vaikkapa Matkamessujen eksoottiset värit ja maut, vene- ja moottoripyörämessujen lupaus kesästä, Habitaren upea design ja kirjamessujen kiinnostavat kirjailijavieraat. Ravintolamaailma sykkii kohtaamisia ja tarjoilee messutapahtumien mukaan vaihtuvia nimikkoherkkuja.

Open Lobby - uusi olohuone kaupunkilaisille

Jännittävä osa uutta palvelukonseptia on Holiday Inn® Open Lobby, joka muuntaa hotellin aulatilat ja ravintolat hotellivieraiden ja kaupunkilaisten yhteiseksi olohuoneeksi. Open Lobby on rentoutumisen keidas, jossa syödään, juodaan, työskennellään, viihdytään ja seurustellaan - aamuvarhaisesta yöhön. Kattokerrokseen puolestaan avataan uusi kuntosali ja terassi upein kaupunkinäkymin.

Messukeskuksen Holiday Inn® -hotelli tarjoaa asiakkailleen 245 kahden hengen huonetta. Hotellista on suora yhteys hallimaailmaan ja kokoustiloihin. Sijainti Keski-Pasilan kainalossa on loistava: joustavat yhteydet vievät nopeasti niin Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja rautatieasemalle kuin Helsingin keskustaankin.

Messukeskuksen projektinjohtokumppani saneerauksessa on YIT Talo Oy. Hotellikonseptin kehityksessä hyödynnetään globaalin Holiday Inn® -brändin ja Scandicin kehitystiimiä. Remontin jälkeen hotelli jatkaa Holiday Inn® -nimellä, osana Pohjoismaiden johtavaa hotelliketjua Scandicia.

Hotelli avataan uusittuna vuoden 2019 alussa.

Kuvat:

Uusi hotellikonsepti tuo Messukeskuksen tapahtumat osaksi hotellivieraan kokemusta.

https://www.sttinfo.fi/data/images/00725/3615fa63-7f7f-4b96-835e-16c95e34ecd8.jpg

Messukeskuksen hotelli tarjoaa asiakkailleen 245 kahden hengen huonetta.

https://www.sttinfo.fi/data/images/00868/a4c5d4af-0b69-47b5-aa4a-e2e2b6f7b775.jpg

Open Lobby muuntaa hotellin aulatilat ja ravintolat hotellivieraiden ja kaupunkilaisten yhteiseksi olohuoneeksi

https://www.sttinfo.fi/data/images/00708/717716a2-2174-4e93-a114-5362a99a2b68.jpg