Olet täällä

Koronavirus | Kysymyksiä ja vastauksia

Päivitetty 4/2021

Kysymykset liittyen koronavirukseen COVID-19

Mitkä hotellit ovat kiinni ja mitkä auki?

Avoinna olevat IHG-hotellit

Nykyisen tilanteen vuoksi osa hotelleistamme on väliaikaisesti suljettu.

Tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme, joilla on varaus hotelliimme tilapäisen sulun ajalle, ja tarjoamme majoitusta  läheisessä IHG-hotellissa tai muuta vaihtoehtoa. Olemme pahoillamme muutoksista ja toivomme asiakkailtamme ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Kuinka tiedän, suljetaanko varaamani hotelli väliaikaisesti?

Tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme, joilla on varaus hotelliimme tilapäisen sulun ajalle, ja tarjoamme majoitusta läheisessä IHG-hotellissa tai muuta vaihtoehtoa. Teemme kaikkemme järjestääksemme sinulle hyvän vaihtoehtoisen majoituksen.

Voinko muuttaa olemassa olevaa varaustani?

Kaikkia varauksia voidaan muuttaa veloituksetta, ja useimmat hinnat voidaan peruuttaa ilman seuraamusta*. Voit muuttaa tai peruuttaa varauksen käymällä Hallinnoi vierailuasi tai soittamalla varaus- ja asiakaspalvelutiimillemme.

* Joitakin peruutusehtoja koskevia poikkeuksia voidaan soveltaa. Ole hyvä ja katso hintatiedot sovellettavista ehdoista ja poikkeuksista, kun varaat tai muutat varausta.

Lue lisää täältä »

Voinko muuttaa ennakkoon maksettua varausta?

Jos olet tehnyt ennakkoon maksetun varauksen, varausta ei voi normaalisti muuttaa tai perua, eikä maksua palauteta. Poikkeuksena koronaviruksen vuoksi joustamme kuitenkin ensimmäisessä kohdassa mainituilla tavoilla.

Lue lisää täältä »

Varaukseni muutostarve koskee 30.9. jälkeistä aikaa

Normaalit muutos- ja peruutusehdot ovat voimassa. Best Flexible -hintamme antaa vieraillemme mahdollisuuden muuttaa tai peruuttaa varauksensa kaksi päivää ennen saapumista, joillakin hotelleilla voi olla erilainen aikataulu. Best Flexible -hintaisten varausten päivämäärän muuttaminen voi johtaa erilaiseen hinnoitteluun ja ehtoihin, mutta muutosten tekemisestä ei peritä maksua.

Uskallanko tehdä uusia varauksia

Haluamme auttaa sinua suunnittelemaan ja varaamaan tulevaisuuden matkoja luottavaisin mielin. Meillä on useita tapoja auttaa vieraitamme tekemään matkasuunnitelmia tarpeen mukaan:

  • Book Now, Pay Later: Tämä uusi hinta tarjoaa joustavuutta ja säästöjä suoriin IHG varauskanavien kautta tehdyille varauksille. Hintaan ei liity ennakkomaksua ja muutokset ja peruutukset on mahdollista tehdä jopa 24 tuntia ennen majoituksen alkua. Hinta tarjoaa vähintään 5 % alennuksen päivän hinnasta. Tee varaus 3. syyskuuta 2020 mennessä, ja majoitu 30. joulukuuta 2020 mennessä (pois lukien Kiina).
  • Best Flexible Rate: Päivän hintamme tarjoaa maksimaalisen joustavuuden varauksen muuttamiseen tai peruuttamiseen. IHG:n kanavista varattaessa, tämä hinta on kokonaan muutettavissa tai palautettavissa saapumispäivää edeltävään päivään klo 16.00 asti (poikkeukset mahdollisia yksittäisten hotellien peruutuskäytännöistä johtuen).
  • IHG Rewards Club Members -jäsenhinnat: IHG Rewards Club -jäsenille on tarjolla lisäsäästöjä näissä hinnoista: Book Now, Pay Later -hinta sekä Best Flexible Rate
  • IHG Rewards Club -pisteyöt: Voit muuttaa tai peruuttaa nämä varaukset ilman maksua hotellin peruutussääntöjen mukaisesti.

Toimivatko kaikki hotellipalvelut normaalisti?  

Seuraamme jatkuvasti eri maiden paikallisten viranomaisten suosituksia ja tästä syystä hotelliemme tarjoamat palvelut saattavat vaihdella. Aamiaisbuffetin sijaan esimerkiksi osassa hotellejamme voi olla tarjolla takeaway-aamiainen ja osa palveluistamme, kuten ravintolat, baarit, saunat ja kuntohuoneet saattavat olla tilapäisesti suljettu. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja toivomme, että vierailet jatkossakin luonamme. 

Puhelimet ovat ruuhkautuneet, miten voin ottaa muuten yhteyttä?

Kansainvälisten varaus- ja asiakaspalvelutiimien puhelujen määrän takia vastaamisen kesto on valitettavasti pidentynyt. Siksi suosittelemme käyttämään mahdollisuuksien mukaan online-palvelujamme.

Lue lisää täältä »

Lentoni on peruttu, voinko muuttaa tai perua huonevaraukseni?

Normaalit peruutusehdot ovat voimassa. Poikkeuksena koronaviruksen vuoksi joustamme kuitenkin ensimmäisessä kohdassa mainituilla tavoilla.

Lue lisää täältä »

Konsertti / tapahtuma / kongressi on peruttu koronaviruksen takia, voinko perua tai muuttaa huonevaraukseni?

Normaalit peruutusehdot ovat voimassa. Poikkeuksena koronaviruksen vuoksi joustamme kuitenkin ensimmäisessä kohdassa mainituilla tavoilla.

Lue lisää täältä »

Onko hotelli tehnyt muutoksia siivouksen suhteen? 

Siivous- ja hygieniatoimia on lisätty hotelleissamme. Näin toimimme:

  • Noudatamme paikallisten terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia.
  • Kiinnitämme entistä parempaa huomiota hygieniaan ja lisäämme siivoustoimia.
  • Desinfioimme säännöllisesti mm. ovenkahvat, maksupäätteet ja hissipainikkeet antibakteerisilla pesuaineilla

Lue lisää täältä »

  • IHG® Hotels & Resorts lanseerasi IHG Clean Promise -lupauksen. Käyttöönotto tapahtui maailmanlaajuisesti 1. kesäkuuta 2020 alkaen. Hotellivieraat voivat vakuuttua siitä, että heidän huoneensa vastaavat IHG:n korkeita puhtausvaatimuksia. Jos näin ei ole, hotelli korjaa asian oikein.

Olen huolissani tilanteesta ja haluan perua huonevaraukseni. Onko se mahdollista?

On täysin ymmärrettävää, että tilanne herättää huolta. Meille tärkeintä on vieraidemme ja tiimiläistemme hyvinvointi, terveys sekä turvallisuus. Lue lisää toimista, joilla takaamme turvallisuuden hotelleissamme täältä »

Jos haluat muuttaa tai perua varauksesi, normaalit peruutusehdot ovat voimassa. Poikkeuksena koronaviruksen vuoksi joustamme kuitenkin ensimmäisessä kohdassa mainituilla tavoilla.

Lue lisää täältä »

Kirjauduttuani hotelliin käy ilmi, että toinen asiakas on sairastunut koronavirukseen. Kuinka toimin tilanteessa?

Tiimiläisemme on koulutettu erilaisiin hotelleissa tapahtuviin tilanteisiin, ja he ovat hotellissa auttaakseen sinua.

Lue lisää toimista, joilla takaamme turvallisuuden hotelleissamme täältä »