Olet täällä

Syksyn 2019 kokoustarjous

Hyödynnä varaajan huippuetu! Kiitoksena tilaisuuden varaamisesta tarjoamme nyt upean erikoisedun kokous- ja tapahtumatilan varaajille IHG-hotelleissamme Suomessa.

Kampanjaetu varaajalle

Varaa loppuvuoden ja ensi vuoden parhaat tilaisuudet nyt! Saat majoituslahjakortin*, kun varaat vähintään 4.000 € arvoisen tilaisuuden hotelliimme Suomessa 31.10.2019 mennessä. Tilaisuus tulee pitää 31.3.2020 mennessä. Lahjakortin postitamme sinulle tilaisuuden toteutumisen jälkeen; voitte hyödyntää sen valitsemallanne tavalla, esimerkiksi palkitsemiseen.

Varaa tai pyydä tarjous Helsinki ja Vantaa: sales@holidayinnhelsinki.fi, Tampere: sales@holidayinntampere.fi.

Lahjakortin huomioimiseksi kirjoita viestin otsikkoon kampanjakoodi SYYSKAMPANJA.

Kokoustarjouksen säännöt ja ehdot:

  • Tarjous koskee vain uusia vähintään 4 000 € arvoisia varauksia. Tilauksen arvoon lasketaan mukaan kaikki hotellin tarjoamat kokoukseen liittyvät tuotteet ja palvelut, kuten majoitus, kokouspaketit, tilavuokrat sekä ruoka ja juoma (ei koske ulkopuolisen toimittajan palveluita eikä pelkkiä majoitusvarauksia).
  • Tarjous on voimassa 31.10.2019 asti, johon mennessä tilaisuudet on varattava kampanjakoodilla SYYSKAMPANJA. Tilaisuus tulee pitää 31.3.2020 mennessä. Lähetämme lahjakortin, kun tilaisuus on pidetty.
  • *Lahjakortti oikeuttaa yhden yön yöpymiseen kahdelle viikonloppuna, kahden hengen huoneessa. Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämispäivämäärästä.
  • Holiday Inn -hotellit: Holiday Inn -lahjakortti on voimassa Holiday Inn -hotelleissa Suomessa.
  • Tarjousta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai ohjelmiin.