Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 06.12.2021
Esim. 06.12.2021

Kokoukset

Olet täällä

Holiday Inn-hotellit ovat erinomaisia kokous- ja juhlapaikkoja. Modernit tilat, ajanmukaiset kokousvälineet, tehokkaat yhteydet sekä ammatillinen henkilökunta ovat tehokkaan kokouksen perusta.

Kokoonnutaan taas yhteen, ihan kasvotusten! 

Kokouksia on erilaisia, mutta yhteistä niille on, että aitoja ihmisten välisiä kohtaamisia on odotettu! Kokouspäivän päälle on mukava viihtyä yhdessä ja herkutella valmiiksi katetun pöydän äärellä.

  • Erilaisiin tarpeisiin. Meiltä löytyvät toimivat ja sopivat tilat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin. Hybriditapahtuma voi kasvattaa osallistujamäärää entisestään.
  • Vaivatonta ja helppoa. Ammattitaitoiset kokoustiimimme ovat apunanne ja räätälöi teille sopivan tilaisuuden kokouspaketteineen, oheisohjelmineen – turvallisuus huomioiden.
  • Inspiroivaa. Monipuoliset kokoustilat ja upeat luovat tarjoilut erikoisruokavalioineen varmistavat tilaisuuden onnistumisen.
  • Digitaalista, kun niin halutessasi. Meillä järjestyvät ratkaisut myös tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin – pieniin tai suuriin. Tapahtuma voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan ja itse toteutus on avullamme helppoa.

Kokoustilat Helsingin keskustassa

Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellin kokoustilat tarjoavat puitteet ydinkeskustassa aivan päärautatieaseman vieressä.

Monipuolisten kokoustilojen myötä hotellimme Helsingin ydinkeskustassa tarjoaa nyt tilat jopa 100 henkilön palavereihin, neuvotteluihin, näyttelyihin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Katso Elielinaukion kokoustiloista lisää »

Moderni ja valoisa kokoustila Ruoholahdessa

Ruoholahden Holiday Inn uudistettiin täysin vuoden 2018 alussa.

Tarjoamme Ruoholahdessa kokoustilan jopa 24 henkilön ryhmälle. Kokoustilan lisäksi tarjolla on toimiva Break Out Lounge, joka palvelee mainiona tilana epävirallisempiin tilaisuuksiin.

Katso Ruoholahden kokoustilasta lisää »

Upeasti uudistunut Pasilan Holiday Inn - Messukeskuksen yhteydessä

Holiday Inn Helsinki - Expo avautui täydellisen uudistuksen jälkeen maaliskuussa 2019.

Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva ainutlaatuinen Terrace Cabinet sopii erinomaisesti myös pienimuotoisille kokouksille, saunailtoihin, cocktailkutsuihin sekä muihin pienempiin tilaisuuksiin. Kabinetissa kokouspöytä 12 henkilölle, tunnelmallinen oleskelutila sekä upea lasitettu terassi porealtaineen!

Katso Messukeskuksen hotellin upeat tilat »