Olet täällä

IHG Rewards Club säännöt

KANTA-ASIAKASOHJELMAN SÄÄNNÖT JA MYYNTIEHDOT

Kokonaisuudessaan säännöt ja ehdot ovat nähtävissä IHG Rewards Club -sivustolla. Tässä alla käännettynä suomeksi oleellisimmat kohdat, alkuperäinen englanninkielinen  säännöstö pätee tulkittaessa aiheita. Lue lisää täältä.

1. IHG Rewards Club -jäsenyys ja IHG Rewards Club -pisteet ovat henkilön käytössä IHG Rewards Club -ehtojen mukaan. Ehdot saa osoitteestawww.ihgrewardsclub.com tai soittamalla  IHG Rewards Clubin asiakaspalveluun numeroon +44 (0) 871 226 1111. Puhelun hinta Iso-Britanniasta soitettuna on 10 p/minuutti. Vakiohinnat ovat voimassa. Matkapuheluista veloitetaan korkeampi hinta. IHG Rewards Club -ohjelmaan (“Ohjelma”) liittymällä ja ohjelman etuja käyttämällä hyväksyt samalla ohjelman ehdot. Ohjelmaan kuuluvat pistekertymät ja hotellia koskevat edut voivat vaihdella hotellin sijainnin ja nimen mukaan. 

2. Ohjelman jäsenyyttä ja etuja tarjoaa ainoastaan Six Continents Hotels, Inc. (“SCH”) sisar- ja tytäryhtiöineen, jotka ovat InterContinental Hotels Groupin jäseniä (jäljempänä “IHG”). IHG pidättää oikeuden rajoittaa, lopettaa tai peruuttaa tämän ohjelman. Tässä tapauksessa asiakkaan oikeus saada pisteitä voi päättyä 90 päivän kuluttua ilmoituksesta, ja oikeus pisteiden käyttöön päättyy 180 päivän kuluttua ilmoituksesta riippumatta siitä, missä laajuudessa asiakas on ohjelmaan osallistunut.

3. IHG ja sen kumppanit pidättävät oikeuden muuttaa, rajoittaa tai peruuttaa ohjelman ehtoja (mukaan lukien yöpymisestä kertyvät lentoyhtiöpisteet), etuja, osallistumisehtoja, palkkioita ja palkkiotasoja osittain tai kokonaan koska tahansa, vaikka kyseiset muutokset voisivatkin vaikuttaa pisteiden arvoon tai jo kertyneisiin etuihin.

4. Eri maiden tietosuojalainsäädännön mukaisesti meidän on muistutettava asiakkaitamme, että jäsenyyttä haettaessa tai etuja jatkuvasti käytettäessä sekä IHG:n ohjelman mukaisten velvollisuuksien suorittamiseksi asiakas hyväksyy ja antaa luvan siihen, että hänen ilmoittautumiskaavakkeessa tai jäsenyyden aikana antamansa henkilötiedot (i) annetaan käsiteltäviksi SCH:lle, IHG Rewards Club -palvelupisteille sekä IHG:n tytäryhtiöille, sivuliikkeille tai franchise-yrityksille mukaan lukien yli 100 maata ja (ii) että ne voidaan siirtää kenelle tahansa kolmannelle osapuolelle, joka on IHG:n kanssa ohjelman mukaisessa kumppanuussuhteessa (“Frequency Alliances”) tai kolmannelle osapuolelle henkilötietojen käsittelemiseen toimestamme tai paikallisen lainsäädännön niin edellyttäessä tai siinä tapauksessa, että yritykseen kohdistuu uudelleenjärjestelyjä, fuusio tai osto, ja jolloin näitä tietoja voidaan käyttää jäsenrekisterin ylläpitoon, asiakaspalveluun, mainontaan ja viestintään. Voitte saada näiltä tahoilta markkinointiviestejä postitse, faksilla, puhelimella tai sähköpostilla. Lisäksi tarjoamme lisäetuna mahdollisuutta saada kiinnostavia ja arvokkaita tietoja eri yritysten tuotteista tai palveluista. Tämä tapahtuu toimittamalla yrityksille IHG Rewards Club -jäsenten tiedot, ja se edellyttää asianomaista valintaa ilmoittautumiskaavakkeessa.   

5. IHG Rewards Club -ohjelmaa hallinnoi Six Continents Hotels, Inc., Three Ravinia Drive, Suite 100, Atlanta, GA 30346-2149.

6. Ohjelma ei ole voimassa ja/tai IHG Rewards Club -pisteet mitätöityvät, jos laki ei sitä salli.

7. Pisteitä saa vain niihin oikeuttavista ostoista (qualifying stays). Useimmat liike- ja vapaa-ajan huonehinnat oikeuttavat pisteisiin. (3

Kerää pisteitä tai kilometrejä - valinta on sinun.

Uutena jäsenenä voit ansaita IHG Rewards Club -pisteitä aina yöpyessäsi ohjelmaan kuuluvassa kohteessa. Jos haluat kerätä mieluummin lentoyhtiökilometrejä, valitse yksi alla olevista kumppaneista 1 tämän lomakkeen täyttämisen yhteydessä.
 

Aeromexico® Delta Air Lines Miles & More
Air Berlin EL AL Israel Airlines Northwest Airlines®
Air China Emirates Qantas Airlines
Air France EVA Airways Saudi Arabian Airlines
AIR MILES® ² Finnair Shanghai Airlines
Air New Zealand GlobalPass® Singapore Airlines
Alaska Airlines Gulf Air South African Airways
Alitalia Hainan Airlines Southwest Airlines
All Nippon Airways Iberia TAP Portugal
American Airlines AAdvantage® Program Japan Airlines Thai Airways International
Asia MilesTM KLM United Airlines
Asiana Airlines Korean Air US Airways®
British Airways LAN Airlines Varig Brasil
China Airlines Malaysia Airlines Velocity
China Southern Continental Airlines Mexicana


 

1 Kumppanit voivat vaihtua ilman eri ilmoitusta. Tuorein lista kumppaneistamme on saatavilla osoitteesta ihgrewardsclub.com.

2 AIR MILES® koskee vain Kanadan kansalaisia.

Pisteiden ansainta voi alkaa heti, kun jäsen on rekisteröitynyt ohjelmaan. Pisteitä ei voi ansaita ennen rekisteröintiä tapahtuneista yöpymisistä. Yöpyminen määritellään yhden yön tai peräkkäisten öiden majoittumisena samassa hotellissa, riippumatta sisään- ja uloskirjautumisten määrästä. Yöpyminen kerryttää pisteitä maksettaessa pisteisiin oikeuttava huonehinta, joihin sisältyvät useimmat liike- ja vapaa-ajan hinnat. Jäsenen rekisteröityessä IHG Rewards Club –ohjelmaan samanaikaisen majoituksen yhteydessä, annetaan ensimmäisen kerran yöpymisestä kiinteä 1000 pistettä. Seuraavien yöpymisten tai jos jäsen on rekisteröitynyt muulla tavoin jo ennen ensimmäistä yöpymiskertaa, pisteet saa seuraavasti: 

  • InterContinental Hotels & Resorts, 2000 pistettä per yöpyminen tai vaihtoehtoisesti lentomailit ohjelmassa mukana olevasta lentoyhtiöstä riippuen.

  • Crowne Plaza Hotels & Resorts, Hotel Indigo, Holiday Inn ja Holiday Inn Express -hotelleissa, kymmenen (10) pistettä jokaisesta USD dollarista (tai vastaava summa paikallisessa valuutassa) huonelaskulla, maksettaessa pisteisiin oikeuttava huonehinta, tai vaihtoehtoisesti lentomailit ohjelmassa mukana olevasta lentoyhtiöstä riippuen

  • Staybridge Suites and Candlewood Suites –hotelleissa, viisi (5) pistettä jokaisesta USD dollarista (tai vastaava summa paikallisessa valuutassa) huonelaskulla, maksettaessa pisteisiin oikeuttava huonehinta, tai vaihtoehtoisesti lentomailit ohjelmassa mukana olevasta lentoyhtiöstä riippuen.

  • ANA-partnerhotellit Japanissa, tarkista pisteiden antotapawww.ihgrewardsclub.com/ana.

Pisteitä kerryttävät veloitukset huonelaskulla ovat: Pisteisiin oikeuttavat huonehinnat; hotellin Advanced Purchase Rate -hinnat, Best Flexible Rate -hinnat, maailmanlaajuiset yrityssopimushinnat, kansalliset/alueelliset/ paikalliset government -hinnat sekä määritetyt vapaa-ajan hinnat, jotka on vahvistettu IHG'n HOLIDEX® Plus varausjärjestelmässä. Pisteisiin oikeuttavia huonehintoja voi varata IHG´n keskusvaraamosta, IHG’n verkkosivuilta, matkatoimistoista tai suoraan hotellista. Lisäksi Pohjois-, Etelä- ja Väli-Amerikassa sekä Karibialla voi kerätä pisteitä paikallisesti neuvotelluista huonehinnoista, jos nämä hinnan alennes enintään -30%. Aasiassa myös kaikki paikallisesti neuvotellut huonehinnat oikeuttavat pisteisiin. Pisteitä kerryttäviin kuluihin lasketaan myös jäsenen ruoka-, juoma-, puhelin-, pesula- ja elokuvakanavaveloitukset huonelaskulla. Hotellit voivat päättävät antaa pisteitä myös muista maksuista oman harkintansa mukaan.

Pisteitä ei myönnetä seuraavista erikoisalennetuista huonehinnoista: FIT-hinnat, ryhmähinnat, tietyt pakettihinnat, henkilökuntahinnat, Friends & Family -hinnat, miehistöhinnat, erikoissopimushinnat, kausityöntekijähinnat, -50% Travel Club -hinnat, matkailualan erikoishinnat, erikoisalennetut huonehinnat, IHG Rewards Clubin palkkioyöhinnat / Airline Hotel palkkioyöhinnat, kolmannen osapuolen varaussivustojen hinnat (kuten esim. Expedia, Hotels.com, Booking.com, GTA), ilmainen hotelliyö sekä kaikki muut mahdolliset hinnat, joita ei ole määritelty pisteisiin oikeuttavaksi huonehinnaksi. Ellei toisin mainittu näissä ehdoissa, IHG Rewards Club –pisteet myönnetään vain täysistä dollareista (tai vastaavasta valuutasta), pisteitä ei ansaita verosta, palvelumaksuista, juomarahasta tai muista hotellin satunnaismaksuista. Maksuista, joita ei ole viety huonelaskulle, lahjatavarakauppa ostoista sekä kokous- maksuista (lukuun ottamatta IHG Rewards Club Meeting Rewards) ei voi saada pisteitä. Jäsenen on itse oltava majoittunut huoneeseen ja maksanut sen kokonaan saadakseen IHG Rewards Club -pisteitä. Vain yksi huone per jäsen per yö oikeuttaa pisteisiin. IHG Rewards Club -pisteitä tai lentomaileja ei myönnetä, jos huone on maksettu osana ryhmä-, yhdistys- tai yritystapahtumaa tai kokousryhmää (10 huonetta tai enemmän). Jos yöpymiseen sovelletaan ryhmäehtoja ei pisteitä myönnetä.

 

© 2009 InterContinental Hotels Group. Kaikki oikeudet pidätetään.
Useimmilla hotelleilla on itsenäinen omistus ja johto.