Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 27.09.2021
Esim. 27.09.2021
Art of Pop
68 €
Alk. /yö/hlö

Art of Pop

ART OF POP -näyttely Helsingin Messukeskuksessa 12.6.-26.9.2021. Tule tutustumaan Bob Dylanin ja Andy Warholin tuotantoon!

ART OF POP -näyttely on avoinna päivittäin klo 12-19 sunnuntaihin 26. syyskuuta saakka Helsingin Messukeskuksessa. ART OF POP -näyttely koostuu Bob Dylanin maailmalla harvakseltaan nähdystä The Original Drawn Blank Series -kokoelmasta sekä Andy Warholin Posters -näyttelystä. Lue lisää näyttelystä.

ART OF POP -majoitustarjous kahdelle alk. 136 €/yö

Majoitu mukavasti Holiday Inn Helsinki - Expo -hotelliin ja tutustu rauhassa näyttelyn sisältöön.

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus kahdelle valitussa huoneluokassa 
  • Holiday Inn Open Lobby -buffetaamiaiset
  • Saunan ja kuntosalin käyttö
  • Autopaikoitus hotellin tallissa (saatavuuden mukaan)
  • 2 pääsylippua Art of Pop -näyttelyyn

Varaukset tästä »

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards Club -pisteitä. Voit liittyä IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi hotellissa sekä nettisivuillamme. Liittyminen on maksutonta. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

Voit olla kiinnostunut myös näistä