Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 25.04.2019
Esim. 25.04.2019
SuperPark Vantaalla
109 €
Alk. yö / huone

SuperPark Vantaalla

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Vantaalla

Unohtumaton aktiiviloma perheille

Heittäydy hauskanpitoon ja löydä oma tapasi liikkua. SuperPark -sisäaktiviteettipuistossa on seikkailualueen lisäksi koko perheen pelailuun sopiva Game Areena ja vauhtilajien ystäville suunnattu Freestyle Hall. SuperParkissa nauru raikaa ja koko perhe pitää hauskaa. Lisätietoja saat  SuperPark Vantaan sivuilta.

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellissa majoitut aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä ja SuperPark -sisäaktiviteettipuistoon hotellilta on matkaa noin 3 km. Kansainvälisen tason viihtyvyys, takuuvarma toiminnallisuus, hyvä yöpyminen viiden tyynyn Pillow Menuineen ja laadukas ruokaravintola takaavat onnistuneen loman. Tervetuloa viihtymään!

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

Voit olla kiinnostunut myös näistä