Hyppää pääsisältöön
Varaa puhelimitse: 0300 870 886
(0,65 e/min + pvm/mpm)
Parkkipaketti Family
148 €
Alk. /huone/yö

Parkkipaketti Family

Vantaan Holiday Inn -hotelli avautuu jälleen 15.9.2021. Tartu nyt avaustarjoukseemme ja lähde perheen kanssa tyylikkäästi matkalle!

Parkkipaketti Family

Matkalle lähto on aina jännittävää. Reissun pitää tuntua mukavalta jo heti alkumetreistä alkaen. Siksi sinun kannattaa varata nyt Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellin Parkkipaketti Family. Hotellipaketti sisältää perheellesi kaksi huonetta väliovella, kaikille aamiaiset, kuljetuksen lentokentälle sekä autolle ulkopaikoituksen viikoksi (saatavuuden mukaan).

Parkkipaketti Family alk. 148 € / yö

  • Mukava majoitus koko perheelle buffetaamiaisineen
  • Kaksi huonetta väliovella (huone 1; 160 cm parivuode / huone 2; 140 cm vuode)
  • Hotellisaunan ja kuntosalin käyttömahdollisuus
  • Lentokenttäkuljetus
  • Autolle ulkopaikoitus viikoksi (*)
  • Kids Eat Free -perhe-etu ruokailuihin

Varaa: 10.10.2021 mennessä
Majoitu: 31.12.2021 asti 

Varaukset puhelimitse +358 (0)9 870 900 suoraan hotellista. 

Tutustu myös hotellimme jatkuvaan tarjoukseen - Parkkipakettiin, alkaen 118,- /yö.

Kids Stay & Eat Free

Lapsiperheiden ruokailu on tehty kaikissa Holiday Inn -hotelleissa mukavaksi ja nautinnolliseksi. Kids Eat Free -ohjelma tarjoaa alle 13-vuotiaille hotellivieraille mahdollisuuden ruokailla ravintolassa lasten listalta veloituksetta, kun perheen aikuinen ruokailee ravintolassa. 

Alle 18-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa tai mikäli huonetyyppi sisältää lisävuoteen. Vauvan sänkyjä on saatavilla tarvittaessa ilman lisämaksua. Lisäksi voit tiedustella hotelleista suoraan väliovellisia huoneita, joilla saadaan lisätilaa suuremmallekin perheelle.

(*)Pitkäaikaispysäköintiin autopaikkoja on rajoitettu määrä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, eikä niitä valitettavasti voi varata etukäteen.

Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

Voit olla kiinnostunut myös näistä