Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 18.10.2019
Esim. 18.10.2019
Linnanmäki-paketti
100 €
Alk. / henkilö / yö
« Holiday Inn Helsinki - Expo: Katso kaikki tarjoukset

Hupihauskaa Linnanmäellä!

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan! Varaa koko perheen hupiloma ja hotellimajoitus nyt etuhintaan.

Linnanmäki on Suomen rakastetuin huvipuisto, josta löytyy Pohjoismaiden laajin laitevalikoima. Lue lisää ja katso aukioloajat Linnanmäen sivuilta.

Vietä hauska päivä huvipuistossa ja päätä päivä pehmeisiin lakanoihin

Paketti on voimassa Holiday Inn Helsinki - Expo - ja  Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti -hotellissa. Holiday Inn West Ruoholahti sijaitsee  modernissa kaupunginosassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Holiday Inn Helsinki - Expo sijaitsee Pasilassa lyhyen matkan päässä Linnanmäeltä. Hotellilta on suora bussiyhteys huvipuistoon. Kysy lisää hotellista!

Varaukset

Pakettihinnat ovat voimassa viikonloppuisin sekä loma-aikoina 20.10. asti. Huonevaraukset netistä alla olevasta linkistä tai suoraan hotellista.

Hotelli
Holiday Inn Helsinki - Expo Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa nyt »

Paketti sisältää:

  • majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa
  • 2 kpl ranneketta, voimassa kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen yhden päivän ajan kaudella 2019. (Lisärannekkeita on ostettavissa hotellin vastaanotossa). Sisäänpääsy huvipuistoalueelle on maksuton.
  • herkullisen buffet-aamiainen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Lasten kanssa yöpyminen hotellissa

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Junnuhuoneiden varaukset vain suoraan hotelleista. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain. Katso lisätietoja perhe-eduista ja tarkista lisävuodehinnat täältä »

Pakettihinta on alkaen-hinta. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, rannekkeet kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Lisärannekkeita saat kätevästi ostettua vastaanotosta. Hotellipaketti on voimassa viikonloppuisin ja joka päivä valittuina loma-aikoina huvipuiston aukioloaikoijen mukaan kaudella 2019.

Voit olla kiinnostunut myös näistä