Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 12.08.2020
Esim. 12.08.2020
Linnanmäki-paketti
96,50 €
Alk. / henkilö / yö
« Holiday Inn Helsinki - Expo: Katso kaikki tarjoukset

Hupihauskaa Linnanmäellä!

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan! Varaa koko perheen hupiloma ja hotellimajoitus nyt etuhintaan.

Linnanmäen Huvipuisto avaa portit uuteen huvikauteen perjantaina 12.6.2020.

Linnanmäki on Suomen rakastetuin huvipuisto, josta löytyy Pohjoismaiden laajin laitevalikoima. Lue lisää ja katso aukioloajat Linnanmäen sivuilta.

Vietä hauska päivä huvipuistossa ja päätä päivä pehmeisiin lakanoihin

Paketti on voimassa Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa, joka sijaitsee Pasilassa Messukeskuksen yhteydessä - lyhyen matkan päässä Linnanmäeltä. Tänne saavut helposti junalla (Pasilan asema) tai omalla autolla, jolloin paikoituksesta ei tarvitse stressata. Kysy lisää paketista suoraan hotellista!

Varaukset

Pakettihinnat ovat voimassa viikonloppuisin sekä loma-aikoina 18.10. asti. Huonevaraukset netistä alla olevasta linkistä tai suoraan hotellista.

Hotelli
Holiday Inn Helsinki - Expo Varaa nyt »

Paketti sisältää:

  • majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa
  • 2 kpl ranneketta, voimassa kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen yhden päivän ajan kaudella 2020. (Lisärannekkeita on ostettavissa hotellin vastaanotossa 40,- / kpl). Sisäänpääsy huvipuistoalueelle on maksuton.
  • buffetaamiainen (23.6. alkaen)
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön
  • autopaikoitus hotellin parkkihallissa (paikat saatavuuden mukaan)

Koronan vaikutus Linnanmäen toimintaan

Tutustu Linnanmäen poikkeusajan huvittelua koskevaan tietopakettiin huvipuistopäivän sujuvoittamiseksi tästä».

Linnanmäellä on rajoitettu sisäänpääsymäärä päivittäin puistoon ja mikäli haluat varmistaa sisäänpääsyn puistoon, niin voit varata paikan täällä»  
Rannekkeilla voi varata niin monta sisäänpääsyä, kuin asiakkailla on rannekkeita ja ne kirjoitetaan varaukseen. Eli kun ostat rannekkeita hotellin vastaanotosta voit varata varman paikkan Linnanmäen nettisivustolta!

Lasten kanssa yöpyminen hotellissa

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Katso lisätietoja perhe-eduista ja tarkista lisävuodehinnat täältä »

Pakettihinta on alkaen-hinta. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, rannekkeet kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Lisärannekkeita saat kätevästi ostettua vastaanotosta. Hotellipaketti on voimassa viikonloppuisin ja joka päivä valittuina loma-aikoina huvipuiston aukioloaikoijen mukaan kaudella 2020.

Voit olla kiinnostunut myös näistä