Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 29.07.2021
Esim. 29.07.2021
Messutapahtuma ja majoitus
110 €
alk. / huone / yö
« Holiday Inn Helsinki - Expo: Katso kaikki tarjoukset

Messutapahtuma ja majoitus Holiday Inn -hotellissa

Holiday Inn sijaitsee messujen aitiopaikalla ja hotelli tarjoaakin messutapahtumiin osallistuville asiakkaille loistavan palvelukokonaisuuden. Vieraile Messukeskuksen tapahtumassa yksin tai kaksin, kaverien tai perheen kanssa ja vietä sen jälkeen laadukas yö Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa! 

Katso Messukeskuksen tulevat tapahtumat ja mielenkiintoiset messuelämykset ja varaa majoitus nyt jopa 20 % edullisemmin. 

Varaa mukava majoitus Holiday Inn -hotellista ennakkoon edullisemmin. 

Messumamajoitus täysin uudistuneeseen Holiday Inn Helsinki - Expo -hotelliin

Huonehintoihin sisältyy

  • 1 yön majoitus 1 tai 2 hengen huoneessa
  • asiakassaunan ja kuntosalin käyttö

Varaukset

Saadaksesi 10–20 % ennakko-ostoalennuksen, varaa ja maksa hotelliyö viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista omalta varaussivustoltamme.

Varaa ennakkotarjous tästä »

Varaa messulippusi täältä »

Ennakko-oston alennuksen suuruus vaihtelee ajankohdan mukaan 10–20 % välillä. Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards Club -pisteitä.

Voit olla kiinnostunut myös näistä