Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 23.06.2019
Esim. 23.06.2019
Elämys Hartwall Arenalla ja majoitus Holiday Inn -hotellissa
110 €
/huone/yö

Elämys Hartwalla Arenalla ja majoitus Holiday Inn -hotellissa

Koe elämys Hartwall Arenalla ja vietä sen jälkeen laadukas yö Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa – aivan kivenheiton päässä Hartwall Arenalta! 

Katso Hartwall Arenan tulevat tapahtumat: jääkiekkoa, konsertteja ja mielenkiintoisia tapahtumia. 

Varaa mukava majoitus Holiday Inn -hotellista ennakkoon edullisemmin. 

Tapahtumamajoitus täysin uudistuneeseen Holiday Inn Helsinki - Expo -hotelliin

Huonehintoihin sisältyy

  • 1 yön majoitus 1 tai 2 hengen huoneessa
  • asiakassaunan ja kuntosalin käyttö

Varaukset

Saadaksesi 10–20 % ennakko-ostoalennuksen, varaa ja maksa hotelliyö viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista omalta varaussivustoltamme.

Varaa ennakkotarjous tästä »

Ennakko-oston alennuksen suuruus vaihtelee ajankohdan mukaan 10–20 % välillä. Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards Club -pisteitä.

Voit olla kiinnostunut myös näistä