Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 29.10.2020
Esim. 29.10.2020
Kesäyöt jopa -30 %
67 €
Alk. / huone / yö

Kesän 2019 hotellitarjoukset

Lomayöt Suomen kesäkaupungeissa nyt 30 % alennuksella!

Holiday Inn -hotellit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan kesän lomapäivistä Helsinkiin, Vantaalle ja Tampereelle. Ystävällisen palvelun lisäksi tarjoamme mukavan sängyn viiden tyynyn tyynymenulla ja herkullisen buffet-aamiaisen. Tasokkaiden hotelliemme keskeisen sijainnin ansiosta voit tehdä sujuvasti kesäretkiä suosikkikohteisiin sekä kaupungin tapahtumiin. Nautinnollista lomaa!

Valitse mieleisesi Holiday Inn -hotelli ja varaa Global Sale -tarjous
Holiday Inn Helsinki - Expo Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa nyt »
Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa nyt »

VARAA: 21.5.–31.7.2019

MAJOITU: 24.5.–15.9.2019

Huonehinnat sisältävät

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Herkullisen buffetaamiaisen voit ostaa hotellissa paikan päällä.

Lisämukavuutta lomaan tuo Executive-luokan huone. Huoneessa on suuri King Size -vuode, kylpytakit ja -tossut, muhkeat pyyhkeet, laadukas kylpyhuonevarustelu sekä minibaarista virvokkeita veloituksetta.

Tekemistä Helsingissä

Pääkaupunkimme kesä on täynnä tekemistä ja puuhaa. Lue vinkit, mitä kaikkea voit Helsingissä tehdä tänä kesänä.

Lomalle lasten kanssa

Alle 18-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa tai mikäli huonetyyppi sisältää lisävuoteen. Vauvan sänkyjä on saatavilla tarvittaessa ilman lisämaksua. Lisäksi voit tiedustella hotelleista suoraan väliovellisia huoneita, joilla saadaan lisätilaa suuremmallekin perheelle. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Kids Stay & Eat Free -edun ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua Holiday Inn -hotellin ravintolassa. Lue lisää Kids Stay & Eat Free -edusta.

Tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Varaukset tulee tehdä viimeistään kolme (3) päivää ennen saapumista. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varausvaiheessa. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Alennus 30 % lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. 

Voit olla kiinnostunut myös näistä