Hyppää pääsisältöön
Varaa puhelimitse: 0300 870 886
(0,65 e/min + pvm/mpm)
2 yön tarjous, Tampere
90 €
Alk. / hlö / 2 yötä

Summer Extended

Tampereen kesä on parhaimmillaan. Varaa kahden yön loma ja tutustu kaikkeen kivaan mitä Tampere tarjoaa. Vietä pari päivää turistina tai vieraile sukulaisilla.

SUMMER EXTENDED - 2 YÖN TARJOUS ON PÄÄTTYNYT

Suunnittele retki Tampereelle ja varaa majoitus aivan kaupungin sydämestä - Rautatieaseman läheisyydestä. Shoppaile, vieraile kesäriennoissa tai lähde ilottelemaan Särkänniemeen!

Holiday Inn Tampere - Central Station -hotellissa teemme kaiken mahdollisen, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi majoittuessaan tai vieraillessaan hotellissamme. Noudatamme terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia tämänhetkiseen tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat ohjeistukset. Joten voit huoletta tulla vieraaksemme - sen takaa myös IHG Clean Promise.

Varaa nyt kahden tai usemman päivän kesävisiitti joustavin ehdoin Holiday Inn Tampere - Central Station -hotelliin. 

SUMMER EXTENDED - TAMPERE

  • Varaa vähintään kahden yön majoitus Holiday Inn Tampere - Central Station -hotelliin
  • Hinnat alkaen 90 € /yö/hlö  (180 € /2yötä/2hh) 
  • Kids Stay & Eat Free, lasten lisävuode maksutta* (huoneissa, joissa valmiina) ja alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman maksua
  • Maittava Holiday Inn -buffetaamiainen 
  • Pysäköintimaksu vain 1.yöltä Aimo Park Postitalon pysäköintipaikoilla joko katutasolla tai tallissa. Huom. pysäköintipaikkoja ei voi varata etukäteen. Tarjous koskee vain varauksia, jotka on tehty hotellin omien sivujen tai varauskeskuksemme kautta.* (saatavuuden mukaan). Paikoitus normaalisti 20 €/yö (IHG Rewards -jäsenille 11 €) 
  • Saunan ja kuntosalin käyttö

*Edun saat, kun maksat pysäköinnin vastaanottoomme ja ilmoitat saapuessasi rekisterinumeron vastaanotolle.

 

Särkänniemi ja Holiday Inn Tampere - Central Station

Särkänniemi-rannekkeet (hinta 47 €/ranneke) voit sitten ostaa helposti suoraan vastaanotosta hotelliin saapuessasi!

UUTTA KAUDELLE 2021! Huvipuiston sisäänpääsyyn vaaditaan paikkavaraus sekä kaikilta kolme vuotta täyttäneiltä voimassa oleva Särkänniemen lipputuote (esim. Särkänniemi-ranneke). Paikkavaraus huvipuistoon on veloitukseton, ja sen huvittelemaan tulijat voivat tehdä Särkänniemen nettisivuilla.

Kids Stay & Eat Free

*Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Stay & Eat Free -edun, jonka ansiosta lapset yöpyvät maksutta (nukkuen vanhempien välissä tai huoneessa olevassa valmiissa lisävuoteessa) ja perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Lasten lisävuoteen sisältävät huoneemme ovat varattavissa helposti netissä. Sohvavuoteella varustettuun kahden hengen huoneeseen mahtuu kaksi aikuista ja 2 lasta!

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Voimassa toistaiseksi. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards -pisteitä. Voit liittyä IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi hotellissa sekä nettisivuillamme. Liittyminen on maksutonta. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarjous voimassa elokuun 2021 loppuun.

Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

Voit olla kiinnostunut myös näistä