Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 21.09.2020
Esim. 21.09.2020
2 yön Kesätarjous
89 €
Alk. / hlö / 2 yötä

Summer Extended

Helsingin kesä on parhaimmillaan. Varaa kahden yön loma ja tutustu kaikkeen kivaan mitä pääkaupunki tarjoaa. Vietä pari päivää turistina tai vieraile kavereilla tai sukulaisilla.

SUMMER EXTENDED STAY - 2 YÖN TARJOUS

Suunnittele retki pääkaupunkiin ja varaa majoitus Helsingin uuden kakkoskeskustan ääreltä Pasilasta. Shoppaile Triplassa, kannusta Helsinki Cupin junnufutareita tai lähde ilottelemaan Linnanmäelle.

Messukeskuksen Holiday Inn -hotellissa teemme kaiken mahdollisen, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi majoittuessaan tai vieraillessaan hotellissamme. Noudatamme terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia tämänhetkiseen tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat ohjeistukset. Joten voit huoletta tulla vieraaksemme - sen takaa myös IHG Clean Promise.

Varaa nyt miniloma joustavin ehdoin Holiday Inn Helsinki - Expo -hotelliin.
Ei ennakkomaksua, maksa, kun yövyt! Varausta voit myös muuttaa ja tarvittaessa peruuttaa aina tulopäivää edeltävään päivään saakka maksutta.

VARAA TÄSTÄ SUMMER EXTENDED  

Varaa vähintään kahden yön majoitus Holiday Inn Helsinki - Expo -hotelliin.
Hinnat alkaen 89 € /yö/henkilö (alk. 178 €/2 yötä/huone) 
Hintaan sisältyy:

  • majoitus valitussa huonetyypissä, alk. 89 € /yö/hlö/1 hengen huoneessa ja alk. 99 € /yö/hlö/jaetussa 2 hengen huoneessa 
  • buffetaamiainen (23.6. alkaen)
  • autotallipaikoitus (saatavuuden mukaan)
  • saunan ja kuntosalin käyttö

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Voimassa toistaiseksi. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards Club -pisteitä. Voit liittyä IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi hotellissa sekä nettisivuillamme. Liittyminen on maksutonta. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarjoushinta voimassa elokuun 2020 loppuun.

Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

Voit olla kiinnostunut myös näistä