Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 12.08.2020
Esim. 12.08.2020
Viikonloppuyöt jopa -30 %
67 €
Alk. / huone / yö

Stay in the Moment - Kesää on vielä jäljellä!

Nyt saat suosikkikaupunkien viikonloppuyöt Suomessa jopa 30 % alennuksella. Hyödynnä myös IHG Rewards Club Sale -tarjous, kun matkaat Eurooppaan - vähintään 20 % etu.

Holiday Inn -hotellit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan viikonloppujen lomapäivistä Helsinkiin, Vantaalle ja Tampereelle. Ystävällisen palvelun lisäksi tarjoamme mukavan sängyn neljän tyynyn tyynymenulla ja herkullisen buffet-aamiaisen. Tasokkaiden hotelliemme keskeisen sijainnin ansiosta voit tehdä sujuvasti retkiä suosikkikohteisiin sekä kaupungin tapahtumiin. Nautinnollista viikonloppulomaa!

Valitse mieleisesi Holiday Inn -hotelli ja varaa Stay in the Moment -tarjous (IHG Rewards Club Sale)
Holiday Inn Helsinki - Expo Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa nyt »
Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa nyt »

VARAA: 20.8.–27.9.2019

MAJOITU: 23.8.2019 – 31.3.2020

Tarjous on päättynyt.

Lisämukavuutta lomaan tuo Executive-luokan huone. Huoneessa on suuri King Size -vuode, kylpytakit ja -tossut, muhkeat pyyhkeet, laadukas kylpyhuonevarustelu sekä minibaarista virvokkeita veloituksetta.

Tekemistä Helsingissä

Kesä on täynnä tekemistä ja puuhaa. Kurkkaa vinkkimme Helsinkiin.

Lomalle lasten kanssa

Alle 18-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa tai mikäli huonetyyppi sisältää lisävuoteen. Vauvan sänkyjä on saatavilla tarvittaessa ilman lisämaksua. Lisäksi voit tiedustella hotelleista suoraan väliovellisia huoneita, joilla saadaan lisätilaa suuremmallekin perheelle. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Kids Stay & Eat Free -edun ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua Holiday Inn -hotellin ravintolassa. Lue lisää Kids Stay & Eat Free -edusta.

IHG Rewards Club Sale -tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Varaukset tulee tehdä viimeistään kolme (3) päivää ennen saapumista. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varausvaiheessa. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. 

Voit olla kiinnostunut myös näistä