Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 25.06.2019
Esim. 25.06.2019
Pääsiäisloman hotellitarjoukset
79 €
Alk. / huone / yö

Pääsiäisen 2020 hotellitarjoukset

Lähde viettämään laatuaikaa Holiday Inn -hotelliin Helsinkiin, Vantaalle tai Tampereelle pääsiäisen pyhinä.

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä. 

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita

Lue täältä mitä kaikkea mukavaa hotellimme tarjoavat perheen pienimmille.

Alle 18-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa tai mikäli huonetyyppi sisältää lisävuoteen.

Kids Eat Free -edun ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua Holiday Inn -hotellin ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta.

Tarjoushinnat ovat varattavissa vain kansainvälisen varauskanavamme kautta majoitusajalle 18.–22.4. Tarjoushinnat ovat varattavissa 8.–31.3. Hinta ja saatavuus vaihtelee hotelleittain.

Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot.

Voit olla kiinnostunut myös näistä