Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 12.08.2020
Esim. 12.08.2020
Joulunajan hotelliyöt Pasilassa
114 €
Alk. / hlö / 2 yötä

Joululomatarjous Pasilassa

Joulunaika kutsuu Pasilaan ostoksille! Shoppaa Triplassa, majoitu mukavasti Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa ja ota irtiotto arjesta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. 

Holiday Season Package

Varaa joulunajan hotellilomasi tänä vuonna uudistuneeseen Holiday Inn Helsinki - Expo -hotelliin. Käy teatterissa (Studio Pasila), vieraile KHL-ottelussa (Hartwall Areena) tai shoppaa joululahjat uudessa Mall of Triplassa.

Hyödynnä joulunajan 2 yön tarjouksemme, ilman ennakkomaksua ja säästät 10 euroa päivän hinnasta. Tarjous koskee majoituksia ajalla 15.12.2019–7.1.2020. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti, varaa heti omasi!

Varaa tästä »

Holiday Season Package sisältää

  • 2 yön majoituksen Standard-huoneessa (yht. alkaen 228 € /huone/2 yötä)
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön
  • tallipaikan autolle (saatavuuden mukaan)

Joululoma-tarjoushinnat ovat varattavissa vain online-varauskanavamme kautta 5.1.2020 mennessä. Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä IHG Rewards Club -kanta-asiakasohjelmaan helposti hotellissa. Liittyminen kanta-asiakkaaksi on maksutonta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä