Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 19.06.2019
Esim. 19.06.2019
Kaksi lomayötä + ravintolarahaa tai leffaliput
100 €
Alk. / hlö

Holiday Inn 2 yön loma

Kun yövyt kaksi yötä peräkkäin samassa hotellissa, saat kaupan päälle 14,- ravintolarahaa tai leffaliput kahdelle! Kaupunkilomalaisen paras paketti, kun haluat yöpyä laadukkaasti ja päättää itse mitä paikkakunnan kohteista haluat käydä katsomassa.

Alk. hinta / henkilö Hotelli
100,- Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti
108,- Holiday Inn Tampere - Central Station
109,- Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport
117,- Holiday Inn Helsinki - Expo
128,- Holiday Inn Helsinki City Centre

Varaukset

Varaukset puhelimitse - katso hotellien yhteystiedot tästä.

Hinta sisältää

  • 2 yön majoituksen per henkilö jaetussa 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan
  • 14,- ravintolarahaa tai leffaliput kahdelle

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa.

Kaupan päälle ravintolarahaa tai leffaliput

Ravintolarahan (14,- / 2 hh / 2 yötä) voi käyttää hotellin ruokaravintolassa. Etu on voimassa, kun yövyt 2 yötä peräkkäin samassa hotellissa. Etua ei voi yhdistää Kids Eat Free -perhe-etuun. Ravintolaraha on voimassa hotellin ravintolan aukioloaikojen mukaan. 

Elokuvaliput ovat voimassa mihin tahansa Finnkinon elokuvateatteriin. Liput voit käyttää myös muulloin kuin hotellivierailusi aikana.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja IHG Rewards Club -kortilla ja ne ovat voimassa loppuviikon torstaista sunnuntaihin, kun majoitut kaksi perättäistä yötä samassa hotellissa. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Kahden yön loman hinnat normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 111–142,- / hlö / 2 hh. Liittyminen IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä