Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 17.02.2020
Esim. 17.02.2020
Kaupunkiloma nyt jopa -35 %
76 €
Alk. / huone / yö

City Lights -tarjous

Kevät on kaupunkilomien kulta-aikaa. Varaa nyt lomayöt Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella etuhintaan!

IHG Rewards Club -jäsenenä saat nyt lomayöt jopa 35 % alennuksella. Tarjoushinnat ovat varattavissa 1.–29.2. ja majoittua voit välillä 4.2.–30.4. Tarjoushinnat ovat voimassa minimissään kahden vuorokauden majoituksissa.

Hotellimme
Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki - Expo Varaa tästä »
Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa tästä »

Tarjoushinnat (City Lights Offer) tulevat näkyviin sen jälkeen, kun olet valinnut majoittumisajankohdan sekä haluamasi huonetyypin.

Tarjoushinnat sisältävät vain huoneen (Room only). Hotelliaamiaisen saat ostettua erikoishintaan 15 € / henkilö hotellin vastaanotosta saapuessasi. 

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Tarjoushinnat ovat varattavissa 29.2.2020 saakka. Majoitusaika 4.2.–30.4.2020. Tarjoushinta vaihtelee hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan ja on voimassa minimissään kahden vuorokauden majoituksissa. Suomen IHG-hotelleissa alennus IHG Rewards Club jäsenille (City Lights Offer) jopa 35 % ja ilman jäsenyyttä jopa 30 %. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Ennakkomaksu varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa ja maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä