Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 12.08.2020
Esim. 12.08.2020
Book Now Pay Later
88 €
Alk. / huone / yö
« Holiday Inn Tampere - Central Station: Katso kaikki tarjoukset

Book Now Pay Later

Missä milloin tahansa matkustatkin, voit huoletta varata huoneen yöpyessäsi Holiday Inn-hotelleissa sekä muissa IHG-hotelliperheen paikoissa. Joustavien hintavaihtoehtojemme avulla voit suunnitella seuraavan matkasi omilla ehdoillasi.

Varaa hotelli silloin kun se sinulle parhaiten sopii - avoinna 24/7

Uusi ”Varaa nyt, maksa myöhemmin” -hintamme tarjoaa sinulle joustavuutta ja säästöä. "Book Now, Pay Later" -hinnat ovat ilman ennakkomaksua ja tarjoavat täydet muutos- ja peruutusmahdollisuudet aina yhtä päivää ennen loman alkamista. Näin voit tehdä matkasuunnitelmasi huoletta ja säästää. Voit muuttaa majoituksen ajankohtaa tai peruuttaa yöpymisen veloituksetta viimeistään tulopäivää edeltävänä päivänä  klo 16.00 mennessä.

"Book Now, Pay Later" -hinnat ovat vähintään 5 % edullisempia kuin päivän hinta. Lisäksi IHG Rewards Club -jäsenenä saat vielä lisäetuna 3-7 % alennusta, jos et vielä ole jäsen voit liittyä kun teet varausta tai tästä.

Me Holiday Inn -hotelleissa haluamme tehdä helpoksi juhlistaa niin suuria kuin pieniäkin hetkiä yhdessä. Tarjoamme aina viihtyisät puitteet edulliseen hintaan, olitpa matkalla sitten ystävien, perheen tai työtovereiden kanssa. Olemme siellä missä sinäkin.

Holiday Inn -kaupungit - Helsinki, Vantaa ja Tampere - ovat loistavia lomakohteita. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille, ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa. Tervetuloa Holiday Inn -hotelliin!

Tee online-varaukset Holiday Inn -hotelleihin tästä »

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

KIDS EAT FREE. Perheen pienimmät huomioimme Holiday Inn -hotelleissa Kids Eat Free -ohjelman mukaisesti. Alle 13-vuotiaat lapset voivat ruokailla hotellin ravintolassa ilman eri maksua valiten lasten listalta mieleisen ruoan, kun vähintään yksi majoittuvan perheen vanhempi on mukana ja ruokailee listapääruoan (vähintään 1 aikuinen / 1–2 lasta).

Voit olla kiinnostunut myös näistä