Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 24.01.2021
Esim. 24.01.2021
Book Now Pay Later
88 €
Alk. / huone / yö
« Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport: Katso kaikki tarjoukset

Book Now Pay Later

Missä milloin tahansa matkustatkin, voit huoletta varata huoneen yöpyessäsi Holiday Inn-hotelleissa sekä muissa IHG-hotelliperheen paikoissa. Joustavien hintavaihtoehtojemme avulla voit suunnitella seuraavan matkasi omilla ehdoillasi.

Varaa hotelli silloin kun se sinulle parhaiten sopii - avoinna 24/7

Uusi ”Varaa nyt, maksa myöhemmin” -hintamme tarjoaa sinulle joustavuutta ja säästöä. "Book Now, Pay Later" -hinnat eivät edellytä ennakkomaksua ja tarjoavat joustavat muutos- ja peruutusmahdollisuudet aina 72 tuntia ennen saapumista. Näin voit tehdä matkasuunnitelmasi huoletta ja säästää.

Voit muuttaa majoituksen ajankohtaa tai peruuttaa yöpymisen veloituksetta viimeistään 3 päivää ennen tulopäivää klo 16.00 mennessä.

Tämän hetkinen korona-ajan peruutuskäytäntö antaa loppuvuoteen lisäjoustavuutta: Kaikki 31.12.2020 asti tehdyt varaukset voidaan peruuttaa (viimeistään 24 tuntia ennen saapumista) ilman seuraamusta 31.12.2020 mennessä.

"Book Now, Pay Later" -hinnat ovat jopa 20 % edullisempia kuin päivän hinta. IHG Rewards Club -jäsenenä saat vielä lisäetua. Jos et vielä ole jäsen voit liittyä kun teet varausta tai liity IHG Rewards Club -jäseneksi tästä.

Varaa Book Now, Pay Later -hinnat hotelleihimme
Holiday Inn Helsinki - Expo Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki City Centre (1.3.2021 alkaen) Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti (1.3.2021 alkaen) Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport (1.3.2021 alkaen) Varaa tästä »
Holiday Inn Tampere - Central Station (1.3.2021 alkaen) Varaa tästä »

Varaukset maailmalle tästä »

Me Holiday Inn -hotelleissa tarjoamme aina viihtyisät puitteet edulliseen hintaan, olitpa matkalla sitten ystävien, perheen tai työtovereiden kanssa. Olemme siellä missä sinäkin. Holiday Inn -kaupungit - Helsinki, Vantaa ja Tampere - ovat loistavia lomakohteita. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille, ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa. Tervetuloa Holiday Inn -hotelliin!

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Varaa viimeistään kolme päivää ennen saapumista. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta 3 päivää ennen tulopäivää klo 16.00 mennessä. Peruutus tämän jälkeen aiheuttaa yhden yön veloituksen. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

KIDS EAT FREE. Perheen pienimmät huomioimme Holiday Inn -hotelleissa Kids Eat Free -ohjelman mukaisesti. Alle 13-vuotiaat lapset voivat ruokailla hotellin ravintolassa ilman eri maksua valiten lasten listalta mieleisen ruoan, kun vähintään yksi majoittuvan perheen vanhempi on mukana ja ruokailee listapääruoan (vähintään 1 aikuinen / 1–2 lasta).

Voit olla kiinnostunut myös näistä