Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 12.04.2021
Esim. 12.04.2021
Book Now Pay Later
88 €
Alk. / huone / yö

Book Now Pay Later

Missä milloin tahansa matkustatkin, voit huoletta varata huoneen yöpyessäsi Holiday Inn-hotelleissa sekä muissa IHG-hotelliperheen paikoissa. Joustavien hintavaihtoehtojemme avulla voit suunnitella seuraavan matkasi omilla ehdoillasi.

Varaa hotelli silloin kun se sinulle parhaiten sopii - avoinna 24/7

”Varaa nyt, maksa myöhemmin” -hintamme tarjoaa sinulle joustavuutta ja säästöä. "Book Now, Pay Later" -hinnat eivät edellytä ennakkomaksua ja tarjoavat joustavat muutos- ja peruutusmahdollisuudet aina 72 tuntia ennen saapumista. Näin voit tehdä matkasuunnitelmasi huoletta ja säästää.

"Book Now, Pay Later" -hinnat ovat jopa 20 % edullisempia kuin päivän hinta. IHG Rewards Club -jäsenenä saat vielä lisäetua. Jos et vielä ole jäsen voit liittyä kun teet varausta tai liity IHG Rewards Club -jäseneksi tästä

VIIKONLOPUT JA ENSI KESÄ NYT JOPA -20 %

Varaa oma kevään staycation Helsinkiin, shoppaile, nauti kaupunkielämästä tai hemmottele muuten vaan. Hyödynnä Book Now, Pay Later -hinnan tuomaa joustavuutta ja säästöä.

YSTÄVÄNPÄIVÄN VIIKONLOPPU EXPOSSA ALK 99 € KAHDELLE

Ystävänpäivän viikonloppu lähestyy - nyt on hyvä hetki hemmotella läheistä. Vietä mukava staycation nauttien kiireettömyydestä ja rauhasta turvallisesti IHG Clean Promise -lupauksen saattelemana. Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellin Valentine-yön hinta kahdelle on Book Now, Pay Later -edulla alkaen 99 €, sisältäen buffetaamiaisen ja paikoituksen autolle tallissa. 

Varaa Book Now, Pay Later -hinnat hotelleihimme
Holiday Inn Helsinki - Expo * Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki City Centre (1.6.2021 alkaen) Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti (1.6.2021 alkaen) Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport (1.6.2021 alkaen) Varaa tästä »
Holiday Inn Tampere - Central Station (1.52021 alkaen) Varaa tästä »

* Holiday Inn Helsinki - Expo on väliaikaisesti suljettu 13.3-11.4.2021 ja varattavissa jälleen 12.4. alkaen! 

"Hyvä ei ole tarpeeksi hyvä - olemme sitoutuneet korkeaan puhtaustasoon. Se tarkoittaa puhtaita, hyvin hoidettuja, siistejä huoneita, jotka täyttävät tiukat hygieniastandardimme. Mikäli saapuessasi löydät puutteita huoneessasi, lupaamme korjata sen heti."

Varaukset maailmalle tästä »

Me Holiday Inn -hotelleissa tarjoamme aina viihtyisät puitteet edulliseen hintaan, olitpa matkalla sitten ystävien, perheen tai työtovereiden kanssa. Olemme siellä missä sinäkin. Holiday Inn -kaupungit - Helsinki, Vantaa ja Tampere - ovat loistavia lomakohteita. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille, ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa. Tervetuloa Holiday Inn -hotelliin!

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Varaa viimeistään kolme päivää ennen saapumista. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Alennus on vähintään 5 %:ia joustavasta päivän hinnasta ja lisäksi IHG® Rewards Club -jäsenille annetaan vähintään 2 %:n lisäalennus. Viikonloppuisin 2021 etusi jopa 20 %. Kesäaikana 24.6-29.8 kaikki päivät jopa -20 %. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta 3 päivää ennen tulopäivää klo 16.00 mennessä. Peruutus tämän jälkeen aiheuttaa yhden yön veloituksen. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

KIDS EAT FREE. Perheen pienimmät huomioimme Holiday Inn -hotelleissa Kids Eat Free -ohjelman mukaisesti. Alle 13-vuotiaat lapset voivat ruokailla hotellin ravintolassa ilman eri maksua valiten lasten listalta mieleisen ruoan, kun vähintään yksi majoittuvan perheen vanhempi on mukana ja ruokailee listapääruoan (vähintään 1 aikuinen / 1–2 lasta).

Voit olla kiinnostunut myös näistä