Olet täällä

Hotellit Helsinki

Helsinki on täydellinen kohde kaupunkilomalle. Hyvät kulkuyhteydet ja lyhyet välimatkat helpottavat lomasi suunnittelua. Kaupunki tarjoaa tekemistä, kokemista ja nähtävää jokaiselle.

Helsingin katukuva on täynnä mitä upeampia rakennuksia ja arkkitehtuuria, joita ihasteltaessa kuluu helposti aikaa. Lumoava saaristo on läsnä ja lähellä. Nappaa Kauppatorilta vesibussi ja vietä päivä Helsingin edustalla, jollain lukuisista saarista. Osassa hotelleissamme on lainattavia polkupyöriä, joilla pääsee kätevästi seikkailemaan ja ihastelemaan kaupunkia.

Vieraile nähtävyyksissä ja lumoudu kaupungin runsaaseen kulttuuritarjontaan. Kaupungin uusimpina kohteina ovat ainutlaatuinen taidemuseo Amos Rex sekä keskustakirjasto Oodi, joka tarjoaa aktiviteetteja koko perheelle . Tiesitkö, että Helsingissä on myös yli 80 museota, joista tunnetuimpia ovat Ateneum ja Kiasma?

Vierailuun Helsingissä kannattaa myös yhdistää ostoskierros kaupungilla. Ostoskeskukset, Kauppatori, tavaratalot, kirpputorit ja tunnettu Design District pitävät sisällään löytöjä jokaiselle. Merikylpylä Allas Sea Pool on ainutlaatuinen mahdollisuus virkistäytyä kolmessa meren päälle rakennetussa altaassa. Maailmapyörä SkyWheelin kyydissä pääset näkemään ydinkeskustaa sekä läheisiä saaria.

Helsinki tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, jotka sopivat kaiken ikäisille. Suuntaa Linnanmäen vauhdikkaisiin laitteisiin, näe Korkeasaaren hurjat eläimet tai sukella merimaailma SeaLife:n vedenalaiseen maailmaan. Helsingissä järjestetään lukuisia tapahtumia ja konsertteja, joten kannattaa kurkata kaupungin tapahtumakalenteriin. Lomaan kulttuuripääkaupungissa kannattaa yhdistää myös käynti jossain Helsingin monista teattereista.
 

Holiday Inn Helsinki City Centre 

Kaupungin keskustassa, rautatieaseman vieressä sijaitseva hotelli kansainvälisen tason mukavuuksin. Loistavat liikenneyhteydet ja kaikki keskustan tapahtumat ja nähtävyydet kävelymatkan päässä.

Elielinaukio 5, 00100 Helsinki

Holiday Inn Helsinki - Expo

Pasilassa Messukeskuksen yhteydessä sijaitseva hotelli on messu- ja kokousmaailman keskipiste. Hartwall Areena ja Pasilan rautatieasema ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti

Hotelli sijaitsee Ruoholahden modernissa kaupunginosassa, metron, Länsisataman ja Länsiväylän läheisyydessä.

Sulhasenkuja 3, 00180 Helsinki

Hotellit Vantaalla ja Tampereella

Helsingin keskustassa sijaitsevien hotellien lisäksi pääkaupunkiseudun hotellivalikoimaa täydentää lentokentän läheisyydessä sijaitseva Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport. Hotellista on maksuton aikataulun mukainen bussikuljetus lentokentälle ja takaisin. Tampereella Holiday  Inn Tampere - Central Station sijaitsee aivan Rautatieaseman läheisyydessä.

Kuva: Maija Astikainen/Helsinki Marketing