Olet täällä

Hotellit Helsinki

Helsinki on täydellinen kohde kaupunkilomalle. Hyvät kulkuyhteydet ja lyhyet välimatkat helpottavat lomasi suunnittelua. Kaupunki tarjoaa tekemistä, kokemista ja nähtävää jokaiselle.

Helsinki on vilkas rantakaupunki, jota ympäröivät lukuisat saaret. Helsinki on myös nuorekas metropoli, jolla on huippuluokan muotoilu ja ansaittu maine kulinaarisesta huippuosaamisesta. Kaupungin keskusta sijaitsee kapealla saaren ympäröimällä niemimaalla, etkä ole koskaan kaukana merestä. Voit käydä lähisaarilla tehokkaan lauttaverkoston ansiosta. Ruoholahdessa, keskustan länsipuolella, sijaitsee Länsisatama, josta on laivayhteydet Viroon, ja johon suuret risteilijätkin ankkuroivat. Lähempänä Kauppatoria löytyvät Ruotsin laivojen satamat.

Helsingin katukuva on täynnä mitä upeampia rakennuksia ja arkkitehtuuria, joita ihasteltaessa kuluu helposti aikaa. Kaupungin runsas ravintola- ja kahvilatarjonta takaavat viihtyvyytesi ostoskierroksen lomassa. Aloita kierros Helsingin historiallisessa keskustassa Senaatintorilla, jota ympäröivät suuret uusklassiset rakennukset, kuten Helsingin tuomiokirkko, senaatti, Helsingin yliopisto ja Kansalliskirjasto. Älä missaa Sederholmin taloa, kaupungin vanhinta kivirakennusta, kaakkoiskulmassa. Läheinen Esplanadin puisto on kaupungin vihreä sydän. Puiston itäpäässä, eteläsatamassa, voit käydä Kauppatorilla, jossa myydään perinteisiä suomalaisia ​​ruokia ja herkkuja sekä käsitöitä ja matkamuistoja.

Vieraile nähtävyyksissä ja lumoudu kaupungin runsaaseen kulttuuritarjontaan. Kaupungin uusimpina kohteina ovat ainutlaatuinen taidemuseo Amos Rex sekä keskustakirjasto Oodi, joka tarjoaa aktiviteetteja koko perheelle. Tiesitkö, että Helsingissä on myös yli 80 museota, joista tunnetuimpia ovat Ateneum ja Kiasma?

Vierailuun Helsingissä kannattaa myös yhdistää ostoskierros kaupungilla. Ostoskeskukset, Kauppatori, tavaratalot, kirpputorit ja tunnettu Design District pitävät sisällään löytöjä jokaiselle. Merikylpylä Allas Sea Pool on ainutlaatuinen mahdollisuus virkistäytyä kolmessa meren päälle rakennetussa altaassa ja talviaikaan avannossa.

Kesäaikaan lumoava saaristo on läsnä ja lähellä. Nappaa Kauppatorilta vesibussi ja vietä päivä Helsingin edustalla, jollain lukuisista saarista. Osassa hotelleissamme on lainattavia polkupyöriä, joilla pääsee kätevästi seikkailemaan ja ihastelemaan kaupunkia. Maailmapyörä SkyWheelin kyydissä pääset näkemään ydinkeskustaa sekä läheisiä saaria.

Helsinki tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, jotka sopivat kaiken ikäisille. Suuntaa Linnanmäen vauhdikkaisiin laitteisiin, näe Korkeasaaren hurjat eläimet tai sukella merimaailma SeaLife:n vedenalaiseen maailmaan. Helsingissä järjestetään lukuisia tapahtumia ja konsertteja, joten kannattaa kurkata kaupungin tapahtumakalenteriin. Lomaan kulttuuripääkaupungissa kannattaa yhdistää myös käynti jossain Helsingin monista teattereista.
 

Holiday Inn Helsinki City Centre 

Kaupungin keskustassa, Helsingin rautatieaseman vieressä sijaitseva hotelli kansainvälisen tason mukavuuksin. Loistavat liikenneyhteydet ja kaikki keskustan tapahtumat ja nähtävyydet kävelymatkan päässä.

Elielinaukio 5, 00100 Helsinki

Holiday Inn Helsinki - Expo

Pasilassa Messukeskuksen yhteydessä sijaitseva hotelli on messu- ja kokousmaailman keskipiste. Hartwall Areena, Mall of Tripla ja Pasilan rautatieasema ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti

Hotelli sijaitsee Ruoholahden modernissa kaupunginosassa, metron, Länsisataman ja Länsiväylän läheisyydessä. Aivan hotellimme läheisyydessä sijaitsevat myös Kaapelitehdas (Kaapeli) ja Salmisaaren liikuntakeskus.

Sulhasenkuja 3, 00180 Helsinki

Hotellit Vantaalla ja Tampereella

Helsingin keskustassa sijaitsevien hotellien lisäksi pääkaupunkiseudun hotellivalikoimaa täydentää Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Aviapolis-alueen läheisyydessä sijaitseva Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport. Hotellista on maksuton aikataulun mukainen bussikuljetus lentokentälle ja takaisin. Tampereella Holiday Inn Tampere - Central Station sijaitsee aivan Tampereen juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Kuvat: Helsinki Marketing