Olet täällä

Ravintola Steam

Holiday Inn® Open Lobby yhdistää hotellin perinteiset osastot yhtenäiseksi olohuonemaiseksi tilaksi.

Ravintola Steam aukioloajat Kello
Maanantai–torstai  18.00–22.00
Perjantai–lauantai 17.00–22.30
Sunnuntai Suljettu

Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia ennen sulkemista.

Open Lobby on rento, konstailematon ja olohuonemainen tila, jossa asiakkaat voivat ruokailla, rentoutua ja tavata muita ihmisiä. Asiakkaat voivat valita Holiday Innin ’Stay You’ -luonnehdinnan mukaan vapaasti missä ja milloin haluavat ruokailla.

Ravintola Steam

Open Lobbyn keskiössä on Ravintola Steam. Rento ja kutsuva tila soveltuu ruokailun ohella myös rentoutumiseen ja työskentelyyn. Aamiaisen aikaan tilan keskipiste on Chef’s Station, josta löytyvät aamiaisherkut paistetuista munista ja pekonista pannukakkuihin.

Katso aamiaisajat tästä »

Katso ruokalistamme tästä »

Aamiaisen jälkeen tila palvelee ravintolana, josta on koko päivän ajan saatavilla tuoretta, terveellistä ja tuttua ruokaa Holiday Innin ”The Kitchen“ F&B -periaatteen mukaisesti. Ruoka-annoksia voi tilata myös mukaan otettavaksi.

Open Lobbyn Media Lounge ja Pop Up Lounge ovat monitoimitiloja, jotka voidaan hetkessä muuntaa pieneksi kokoustilaksi tai elokuvateatteriksi, joka tarjoaa hieman enemmän yksityisyyttä. Mukavien sohvien lisäksi tilassa on televisio, aikakauslehtiä ja sanomalehtiä. 

Ravintola Steamin pieni baari sekä vastaanoton yhteydessä toimiva To Go Café tarjoavat asiakkaille koko päivän virvokkeita, kahvia sekä pikkupurtavaa.

Varaa pöytä »

Ravintola Steam
Holiday Inn® Open Lobby

Holiday Inn Tampere - Central Station
Rautatienkatu 21, 33100 Tampere
Puh.
03 239 22132
Email: openlobby@holidayinntampere.fi

Anna palautetta » 

Holiday Inn® Open Lobbyn Oiva-raportti