Olet täällä

Huoneluokat

Standard-huoneet

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti -hotellissa mukavat Standard-luokan huoneet takaavat viihtyvyytesi. Standard-huoneita on yhteensä 212 kpl.

Hotellissa on myös kaksi huonetta liikuntaesteisille asiakkaille. Huonevarustukseen kuuluu erilaisia hälyttimiä ja kylpyhuoneessa pääsee liikkumaan esteittä pyörätuolilla. Kylpyhuoneen, erityisesti pyörätuolin käyttäjille suunniteltu, Aino-allas on kehitetty yhteistyössä Invalidiliiton Käpylän kuntoutuskeskus Synapsian kanssa. Antimikrobinen valumarmorinen allas säätyy sähköisesti käyttäjän mukaan.

Superior-huoneet

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti -hotellissa lisää mukavuutta tuovat Superior-luokan huoneet. Superior-huoneet sijaitsevat parhaalla paikalla kerroksessaan ja huoneista on merinäköala ja uudistettu kylpyhuone. Superior-huoneita on yhteensä 24 kpl.

Executive-huoneet

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti -hotellin Executive-luokan huoneet takaavat viihtyvyytesi. Executive-huoneet sijaitsevat hotellin 7-9 kerroksissa. Kaikissa huoneissa on hemmotteleva huonevarustus, merinäköala sekä uusi spa-henkinen kylpyhuone. Executive-huoneita on yhteensä 20 kpl.