Olet täällä

Hotellin lähellä

Hotelli Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti on moderni kaupunkihotelli Helsingin Ruoholahden kehittyvässä kaupunginosassa. Hotellin läheisyydessä löytyy kohteet niin shoppailuun kuin harrastuksiin. Ja meren vetovoimasta nauttivien ei myöskään tarvitse etsiä rantaa kauan.

Kaapelitehdas

Kaapelitehdas on yksi Suomen suurimmista kulttuurikeskuksista. Kaapelitehtaalla toimii mm. 3 museota, 12 galleriaa sekä tanssiteattereita. Tiloissa järjestään usein myös konsertteja, näyttelyitä, festivaaleja ja messuja. Kaapelista löytyy myös Tanssin talo, joka on erityisesti tanssille suunniteltu esitys- ja tapahtumatila ja jonka ovet avautuvat keväällä 2022. Hotellilta kävelet Kaapelille kymmenessä minuutissa. Tutustu Kaapelin tapahtumiin ja varaa huone aivan kulttuurikeskuksen nurkalta! 

Salmisaaren Liikuntakeskus

Salmisaaren Liikuntakeskus on aktiivisille ihmisille, jotka arvostavat erilaisia liikuntamuotoja, hyviä oheispalveluita, tilojen viihtyisyyttä ja menevää fiilistä. Koko perheen liikuntakeskus palvelee monipuolisesti eri liikuntamuotojen harrastajia. Salmisaaren Liikuntakeskuksessa on muun muassa kaksi jääkiekkokaukaloa, kolme täysimittaista sisähiekkakenttää beach volleyn harrastajille, kuntokeskus, tanssistudioita sekä viihdeklubi ja 31-metrinen kiipeilyseinä. Tule perheen kanssa tai kokoa kaverit mukaan pienelle irtiotolle. Hotellista kävelet viidessä minuutissa Liikuntakeskuksen uskomattoman tarjonnan keskelle. Tutustu vaikka näihin...

Länsisatama

Länsisatama on Suomen vilkkain matkustajasatama. Sen lisäksi Länsisatama ottaa myös vastaan kansainvälisiä risteilijöitä. Majoitu hotellissamme ja pyrähdä päiväksi Tallinaan tai risteile Pietariin. Länsisatamasta operoivat mm. Tallink Silja, Eckerö Line ja St. Peter Line laivat.

Kauppakeskus Ruoholahti

Päivittäin iltayhdeksään auki oleva kauppakeskus tarjoaa mielenkiintoisia palveluita koko perheelle. Tee shoppailulöytöjä vaikka näissä liikkeissä: Dressmann, Jysk, Musti ja Mirri, Tokmanni, Outletshop. Anna lasten purkaa intoaan uuden sukupolven HopLopissa, jossa myös aikuiset viihtyvät.