Koronatilanteesta johtuen hotelli on väliaikaisesti suljettu.
Hotellimme avataan 1.9.2021 alkaen. Voit tehdä varauksia meille jo nyt!

Hotelli Helsingin Ruoholahdessa

Uudistunut hotelli Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa merenrannalla. Ajomatka Helsingin keskustaan on 5 minuuttia. Ruoholahden metroasema on hotellin välittömässä läheisyydessä, 300 metrin päässä. Aivan hotellimme läheisyydessä sijaitsevat Kaapelitehdas (Kaapeli), Salmisaaren liikuntakeskus, sekä Ruoholahden kauppakeskus

Hotellin uudistetut huoneet on sisustettu moderniin tyyliin. Huoneissa on ilmastointi, taulu-tv satelliittikanavilla sekä teen- ja kahvinkeitin. Huoneen tallelokeroon voi sijoittaa esim. kannettavan tietokoneen. Internet-yhteys on maksuton. Hotellivieraat ovat tervetulleita treenamaan minikuntosalilla tai rentoutumaan hotellin saunassa.

Katutasossa sijaitsevat yleiset tilat ovat täysin uudistuneet. Holiday Inn -ketjun maailmanlaajuinen Open Lobby -konsepti yhdistää perinteiset hotellin palvelualueet ja tarjoaa asiakkaille yhtenäisen olohuonemaisen tilan niin ystävien kanssa kahvitteluun, ruokailuun, tapaamisiin, työskentelyyn kuin illanviettoihinkin. Ravintolan sulautuminen muihin tiloihin tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat valita vapaasti missä ja milloin haluavat ruokailla tai työskennellä. Aamiaisen jälkeen tila palvelee ravintolasalina. Baaritiskillä on helppo nauttia virkistävä juoma ja uusi To Go Café tarjoaa virvokkeita, erikoiskahveja sekä pikkupurtavaa ympäri vuorokauden.

 

This hotel is owned by Fastighets AB Balder and operated by Scandic Hotels Oy under license from IHG Hotels Limited.