Kiinteistön omistaja huoltaa viemäriputkiamme ja uusii niitä osittain. Työt tehdään arkisin klo 7–18. Teemme parhaamme häiriöiden minimoimiseksi. Töitä, jotka aiheuttava kovempia ääniä tehdään vain alkaen klo 9.00. Saunamme ovat pois käytöstä 16.-19.9.2019. Pahoittelemme mahdollisista haitoista ja toivomme, että nautit silti vierailustasi hotellissamme.

Hotelli Helsingin Ruoholahdessa

Uudistunut hotelli Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa merenrannalla. Ajomatka Helsingin keskustaan on 5 minuuttia. Aivan hotellimme läheisyydessä sijaitsevat Kaapelitehdas (Kaapeli), Salmisaaren liikuntakeskus, sekä Ruoholahden kauppakeskus. Ruoholahden metroasema on hotellin välittömässä läheisyydessä, 300 metrin päässä.

Hotellin juuri uudistetut huoneet on sisustettu moderniin tyyliin. Huoneissa on ilmastointi, taulu-tv satelliittikanavilla sekä teen- ja kahvinkeitin. Huoneen tallelokeroon voi sijoittaa esim. kannettavan tietokoneen. Internet-yhteys on maksuton. Hotellivieraat ovat tervetulleita treenamaan minikuntosalilla tai rentoutumaan hotellin saunassa.

Katutasossa sijaitsevat yleiset tilat ovat täysin uudistuneet. Holiday Inn -ketjun maailmanlaajuinen Open Lobby -konsepti yhdistää perinteiset hotellin palvelualueet ja tarjoaa asiakkaille yhtenäisen olohuonemaisen tilan niin ystävien kanssa kahvitteluun, ruokailuun, tapaamisiin, työskentelyyn kuin illanviettoihinkin. Ravintolan sulautuminen muihin tiloihin tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat valita vapaasti missä ja milloin haluavat ruokailla tai työskennellä. Aamiaisen jälkeen tila palvelee ravintolasalina. Baaritiskillä on helppo nauttia virkistävä juoma ja uusi To Go Café tarjoaa virvokkeita, erikoiskahveja sekä pikkupurtavaa ympäri vuorokauden.

Holiday Inn® Helsinki West - Ruoholahti -hotellille LEED-ympäristösertifikaatti

Ruoholahden Holiday Inn -hotellille on myönnetty vihreiden kiinteistöjen LEED-sertifikaatti (Leadership in Energy and Environmental Design), joka perustuu riippumattoman osapuolen tekemään arviointiin tilojen, rakennuksen tai rakennushankkeen ympäristöominaisuuksista. Lue koko uutinen täältä.

This hotel is owned by Fastighets AB Balder and operated by Scandic Hotels Oy under license from IHG Hotels Limited.