Etelä-Suomen AVI:n määräyksellä yleisestä koronatilanteesta johtuen hotellin kuntosali ja saunaosasto joudutaan sulkemaan 28.12. alkaen. Sulku jatkuu vähintään 7.2.2022 saakka.

Hotelli Helsingin Ruoholahdessa

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti -hotelli sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa merenrannalla. Ajomatka Helsingin keskustaan on 5 minuuttia. Ruoholahden metroasema on hotellin välittömässä läheisyydessä, 300 metrin päässä. Aivan hotellimme läheisyydessä sijaitsevat Kaapelitehdas (Kaapeli), Salmisaaren liikuntakeskus, sekä Ruoholahden kauppakeskus. (Katso ajo-ohje hotelliimme)

Hotellihuoneet on sisustettu moderniin tyyliin. Kaikissa huoneissa on muun muassa ilmastointi, taulu-tv satelliittikanavilla sekä teen- ja kahvinkeitin. Huoneen tallelokeroon voi sijoittaa esim. kannettavan tietokoneen. Internet-yhteys on maksuton. Hotellivieraat ovat tervetulleita treenamaan minikuntosalilla tai rentoutumaan hotellin saunassa.

Katutasossa sijaitseva Holiday Inn Open Lobby yhdistää perinteiset hotellin yleiset palvelualueet ja tarjoaa asiakkaille yhtenäisen olohuonemaisen tilan niin ystävien kanssa kahvitteluun, ruokailuun, tapaamisiin, työskentelyyn kuin illanviettoihinkin. Ravintolan sulautuminen muihin tiloihin tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat valita vapaasti missä ja milloin haluavat ruokailla tai työskennellä. Aamiaisen jälkeen tila palvelee ravintolasalina. Baaritiskillä on helppo nauttia virkistävä juoma ja uusi To Go Café tarjoaa virvokkeita, erikoiskahveja sekä pikku syötävää ympäri vuorokauden.

 

This hotel is owned by Fastighets AB Balder and operated by Scandic Hotels Oy under license from IHG Hotels Limited.