Etelä-Suomen AVI:n määräyksellä hotellin kuntosali ja saunaosasto joudutaan sulkemaan 28.12. alkaen. Sulku jatkuu vähintään 7.2.2022 saakka.

Mukava lentokenttähotelli Aviapolisin alueella

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport tarjoaa maksuttoman bussikuljetuksen Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Aviapolisin alueella sijaitseva hotellimme on vain 10 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaa lentoasemalta (HEL). Aviapolis on kansainvälinen lentokenttäkaupunki ja Vantaan portti tulevaisuuteen. Hotelliaamiaista tarjoillaan jo klo 5.00 alkaen, joten meillä asuessa pääset kylläisenä myös aamulennolle.

Kauppakeskus Jumboon kävelee hotellista kymmenessä minuutissa. Etäisyys on vain 600 metriä. Kauppakeskus Jumbon välittömässä läheisyydessä toimii Flamingo Spa -vesipuisto, joka tarjoaa Suomen monipuolisimpiin kuuluvat viihde- ja hyvinvointipalvelut.

Lentokenttähotellimme huoneiden varustukseen kuuluu ilmastointi, teen- ja kahvinkeitin, silitysvarustus, viiden tyynyn Pillow Menu sekä taulu-tv, josta löytyvät monipuolisesti sekä kotimaiset että kansainväliset kanavat. Useissa huoneissa on lisäksi minibaari.

Hotellin ravintola Bistro Fiore tarjoaa maukkaan valikoiman kotimaisia ja eurooppalaisia ruokia. Hotellin Fiore-baarissa on mukavaa levähtää pitkän lennon jälkeen tai viettää iltaa ystävien kanssa. Hotellivieraita palvelee myös laadukas kuntokeskus sekä 2 saunaa.

This hotel is owned by Dividum Ltd. and operated by Scandic Hotels Oy under licence from IHG Hotels Limited.