Olet täällä

Padel Messukeskus

Espanjasta ja Latinalaisesta Amerikasta Suomeen rantautunut Padel nostaa huimasti suosiotaan. Eräänlainen tenniksen ja squashin yhdistelmäpeli on helposti lähestyttävä, liikunnan iloa sekä sosiaalisia elämyksiä tarjoava mailapelilaji. Messukeskuksessa avataan padel-areena lauantaina 13. helmikuuta 2021!

Padel Messukeskus

Uusi Padel Messukeskus on täyden palvelun peliareena, jossa voi pelata aamusta iltaan laadukkailla alustoilla ja tarvittaessa vuokrata pelivälineet käyttöönsä. Kentät on rakennettu Messukeskuksen halleihin 4 ja 5, joihin sisäänkäynti tapahtuu Messukeskuksen pysäköintitalon puolelta. Pelivuorot varataan ja maksetaan padel-harrastajien suosiman Playtomic-varausjärjestelmän kautta itsepalveluperiaatteella. Lyhytaikainen pysäköinti on pelaajille Messukeskuksessa maksutonta.

Yhdessä Messukeskuksen ja sinne rakennettujen 8 kentän Padel-keitaan kanssa Holiday Inn Helsinki - Expo -hotelli tarjoaa uniikin pelipaketin kaikille Padel-faneille. Hotellivieraamme saavat nyt aivan uuden harrastusmahdollisuuden vieraillessaan meillä. Houkuttelevan majoituspaketin rinnalla tarjoamme myös pienryhmille mahtavan mahdollisuuden yhdistää pelipäivään jälkipelit hotellimme ylimmän kerroksen Terassikabinetissa saunan, porealtaan ja katetun terassin virkistämänä, hehkuttaa hotellinjohtaja Patrick Mitzner.

- Messukeskus on pelipaikkana erittäin väljä ja koronaturvallinen. Kattokorkeus yltää yhdeksään metriin, ja ilmanvaihto on mitoitettu suuria ihmismassoja varten. Kentille pääsee suoraan ulkoalueelta. Tilaa on käytössä yli sata neliötä pelaajaa kohti, laskeskelee Padel Messukeskus -projektin vetäjä ​Ville Palola​.

- Meillä on tarkat hygieniakäytännöt ja tarkka ohjeistus koronaturvallisuuteen. Järjestimme taannoin turvallisesti muun muassa Laurean pääsykokeet useille tuhansille osallistujille, ja toisaalla kiinteistössämme avataan piakkoin myös Helsingin koronarokotuspiste. Olemme iloisia, että hyvä sijaintimme ja moneen käyttöön muuntuvat, väljät tilamme palvelevat jatkossa myös padel-harrastajia, sanoo liiketoimintajohtaja ​Kristina von Konow​ Messukeskuksesta.

Holiday Inn Helsinki - Expo & Padel Messukeskus -paketti

Majoitu mukavasti ja rennosti Holiday Inn -hotellissamme Pasilassa Messukeskuksen yhteydessä. Saavu helposti junalla tai omalla autolla. Lainaa hotellista Padel-mailat tai tuo omat. Tutustu majoituspakettiin.

Messukeskuksen kentille matot ja rakenteet tuotiin Espanjasta, jossa padel-harrastus on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Alustat on valmistanut tehdas, joka tuottaa yksinoikeudella kilpakentät ammattilaispelaajien tarpeisiin

Padelia pidetään yhtenä maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Myös Suomessa harrastajien määrä on kasvanut lyhyessä ajassa ja on tällä hetkellä arviolta jo noin 30 000. Lue lisää mielenkiintoisesta trendilajista Padelliiton sivuilta.