Olet täällä

Open Lobby - Expo

Holiday Inn® Open Lobby Pasilassa on rento, olohuonemainen tila, jossa asiakkaamme voivat syödä, juoda, työskennellä, rentoutua ja seurustella. 

Open Lobbyn sydämessä vastaanoton ystävällinen henkilökunta toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi ja palvelee heitä avuliaasti – oli kyse sitten taksin tilaamisesta, kaupungin kartasta tai unohtuneesta hammasharjasta.

Open Lobby antaa asiakkaille vapauden istua mihin tahansa aulatiloissa ja nauttia suosikkiruokiaan milloin tahansa – aivan kuten kotonaan. Aamiaisen keskipiste on avokeittiö, jonka äärellä asiakkaat voivat kohdata ravintolan kokkeja valitessaan lämpimiä herkkuja.

To Go Cafe panostaa helppouteen ja mukavuuteen. Asiakkaat voivat nauttia kahvista ja virvokkeista tai pienestä syötävästä juuri silloin, kun niitä tekee mieli – 24/7. Baari on paikka, johon on helppo tulla rentoutumaan tai seurustelemaan muiden matkailijoiden kanssa. Myös hotellin ulkopuoliset vieraat ovat tervetulleita kahvilaan.

Media Lounge on paikka, jossa asiakas voi potkaista kengät jalastaan ja olla oma itsensä, olla kuin kotonaan. Täällä katsellaan suosikkiohjelmia, uppoudutaan hyvään kirjaan tai seurustellaan muiden kanssa, katsella peliä isosta taulutelevisiosta, pelata konsolipelejä tai pitää asiakkaalle vapaamuotoisen esityksen. Aulassa on myös erillinen pelipaikka.

E-Bar tarjoaa asiakkaiden käyttöön tietokoneen ja tulostimen. Pisteessä voi myös työskennellä oman kannettavan kanssa. 

Monscierge on itsenäisen matkailijan mainio apuri. Interaktiivinen kosketusruutu on kuin henkilökohtainen concierge, kun haluat tutustua kaupunkiin, tapahtumiin, hotellin palveluihin tai vaikkapa etsiä lentojen ja junien aikatauluja.