Olet täällä

Ravintola

Holiday Inn® Open Lobby antaa asiakkaillemme mahdollisuuden syödä, rentoutua, työskennellä ja tavata ihmisiä vapaasti hotellin yleisissä tiloissa.

Holiday Inn® Open Lobby tarjoaa asiakkaille yhtenäisen olohuonemaisen tilan niin työskentelyyn, ystävien kanssa kahvitteluun, ruokailuun, tapaamisiin kuin illanviettoihinkin. Yksi Open Lobbyn olennaisin elementti on  All Day Dining -mahdollisuus. Nauti herkullisista ruuista ja juomista läpi koko päivän hotellin ensimmäisessä tai toisessa kerroksessa.

Open Lobby aukioloajat   
Maanantai–lauantai Keittiö avoinna klo 18.30–22.00
Maanantai-perjantai  Lounas klo 11.00–13.30

To Go Cafèssa on saatavilla kahvia, vitriinituotteita ja myös makeaa kahvin kanssa.
Ruokatilaukset viimeistään 30 min ennen keittiön sulkemista. Alkoholin anniskelua toteutetaan määräysten mukaisesti.

Aamiais- ja pääravintolasali sijaitsevat hotellin toisessa kerroksessa. Hotellin katutasossa voit herkutella Daily Specials- ja à la carte -annoksilla sekä To Go Café -kahvilan houkutuksilla. Hotellissamme on koko päivän ajan saatavilla tuoretta, terveellistä ja tutun kotoista ruokaa. Katso aamiaisajat tästä ».

Baari on paikka, johon on helppo tulla rentoutumaan, ja istahtaa vaikka takkatulen loimuavien liekkien viereen. Täällä asiakkaamme voivat seurustella muiden matkailijoiden kanssa. Istuinsaarekkeet ovat erittäin suosittuja – ne mahdollistavat ruuasta ja juomista nauttimisen keskustelun tai työskentelyn lomassa. Istuinsaarekkeet on varustettu virtapistokkein.

To Go Cafe panostaa helppouteen ja mukavuuteen. Asiakkaat voivat nauttia Segafredo-kahvista ja virvokkeista tai pienestä syötävästä juuri silloin, kun niitä tekee mieli, eli ympäri vuorokauden. Kahvilan suolaiset ja makeat herkut voit hauttia istuen pehmeillä tuoleilla ja sohvilla tai ottaa rennosti mukaan kaupungille ja vaikka piknikille Kansalaisaukiolle Musiikki-talon viereen. Kesemmällä suosittelemme istahtamaan katutason terassille. Toivotamme tervetulleeksi myös hotellin ulkopuoliset vieraat kahvilaan!

Huonepalvelun ja Take-In-palvelun ansiosta asiakkaamme voivat ruokailla omilla ehdoillaan. Valitse ruokalistalta mieleisesi annos ja tee tilaus puhelimella, niin soitamme, kun ruokasi on valmis. Voit noutaa sen To Go Caféstamme. Tai tilaa perinteinen huonepalvelu pientä tarjoilumaksua vastaan klo 18-21 välillä. Välipaloja on saatavilla ympäri vuorokauden To Go Cafésta.

Varaa pöytä »

Holiday Inn® Open Lobby
Holiday Inn Helsinki City Centre
Elielinaukio 5, 00100 Helsinki
Puh. 09 5425 5212
Email: hihcc.openlobby@holidayinnhelsinki.fi

Anna palautetta » 

Ravintolan Oiva-raportti