Olet täällä

Ravintolat

Ravintolamme on uudistunut! Holiday Inn® Open Lobby antaa asiakkaillemme mahdollisuuden syödä, rentoutua, työskennellä ja tavata ihmisiä vapaasti yleisissä tiloissa hotellin ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.

Open Lobby aukioloajat Kello
Maanantai–sunnuntai 18.00–23.00
Ruokatilaukset viimeistään 30 min ennen sulkemista

Aamiais- ja ravintolasali sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa. Aamiaisen jälkeen tila palvelee ravintolana, jossa on koko päivän ajan saatavilla tuoretta, terveellistä ja tutun kotoista ruokaa. Katso aamiaisajat tästä ».

Baari on paikka, johon on helppo tulla rentoutumaan, ja istahtaa vaikka takkatulen loimuavien liekkien viereen. Täällä asiakkaamme voivat seurustella muiden matkailijoiden kanssa. Istuinsaarekkeet ovat erittäin suosittuja – ne mahdollistavat ruuasta ja juomista nauttimisen keskustelun tai työskentelyn lomassa. Istuinsaarekkeet on varustettu virtapistokkein.

To Go Cafe panostaa helppouteen ja mukavuuteen. Asiakkaat voivat nauttia Segafredo-kahvista ja virvokkeista tai pienestä purtavasta juuri silloin, kun niitä tekee mieli, eli ympäri vuorokauden. Kahvilan suolaiset ja makeat herkut voit hauttia istuen pehmeillä tuoleilla ja sohvilla tai ottaa rennosti mukaan kaupungille ja vaikka piknikille Kansalaisaukiolle Musiikki-talon viereen. Kesemmällä suosittelemme istahtamaan uudelle katutason terassille. Toivotamme tervetulleeksi myös hotellin ulkopuoliset vieraat kahvilaan!

Huonepalvelun ja Take-In-palvelun ansiosta asiakkaamme voivat ruokailla omilla ehdoillaan. Valitse ruokalistalta mieleisesi annos ja tee tilaus puhelimella, niin soitamme, kun ruokasi on valmis. Voit noutaa sen To Go Caféstamme. Tai tilaa perinteinen huonepalvelu pientä tarjoilumaksua vastaan klo 11.00–22.45 välillä. Välipaloja on saatavilla ympäri vuorokauden To Go Cafésta.

Holiday Inn® Open Lobby
Holiday Inn Helsinki City Centre
Elielinaukio 5, 00100 Helsinki
Puh. 09 5425 5212
Email: hihcc.openlobby@holidayinnhelsinki.fi

Anna palautetta » 

Ravintolan Oiva-raportti