Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 28.01.2022
Esim. 28.01.2022

Kokoustilat ja palvelut

Olet täällä

Modernit kokoustilat Helsingin ydinkeskustassa

Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellin kokoustilat ovat nyt varattavissa aivan kaupungin ytimessä päärautatieaseman vieressä. Kokouspaikka Helsingissä ei voisi sijaita keskeisemmällä paikalla. Vieraiden on vaivatonta saapua hotelliimme, tulivat he sitten autolla, junalla, metrolla tai bussilla. 

Kolme modernia ja valoisaa kokoustilaa yhdistettynä toimivat hyvin jopa 100 hengen ryhmille. Kokoustauoilla pääset rentoutumaan ja kahvittelemaan viihtyisään loungeen. Järjestät sitten päiväkokousta, iltapäiväpalaveria, workshopia tai illallista, kokoustilamme joustavat tarpeisiisi. Tutustu tarkemmin Holiday Inn -kokoustuotteisiin ja -paketteihin

Kokoustilojemme ehdottomia valtteja ovat keskeinen sijainti, joustava muunneltavuus sekä langaton kokoustekniikka. Kokoustilat on nimetty vanhojen höyryvetureiden nimien mukaan yhteistyössä Suomen rautatiehistoriallisen seuran kanssa. 

Koetko kokousjärjestelyt haastaviksi?

Kokouksen järjestämisessä pitää muistaa monta asiaa. Joskus kaikien palasten kokoaminen voi tuntua hankalalta. Olemme koonneet sinulle listan tärkeimmistä asioista, helpottaaksemme kokousvarauksen tekemistä. Tutustu kokousjärjestäjän muistilistaan tästä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Puh: 0300 870 887 (0,65,-/min + pvm/mpm)
E-mail: sales@holidayinnhelsinki.fi

Holiday Inn Helsinki City Centre tarjoaa nyt kokoustiloja parhaalla paikalla - Elielinaukiolla Helsingin keskustassa.