Etelä-Suomen AVI:n määräyksellä hotellin kuntosali ja saunaosasto joudutaan sulkemaan 28.12. alkaen. Sulku jatkuu vähintään 7.2.2022 saakka.

Holiday Inn tarjoaa elämyksiä

Holiday Inn Helsinki City Centren yleiset tilat on toteutettu ketjun uuden Open Lobby -mallin mukaiseksi. Open Lobby on rento olohuonemainen tila, joka yhdistää vastaanoton, loungen, työpisteen, baarin, kahvilan ja ravintolan palvelut. Holiday Inn Helsinki City Centre tarjoaa nyt kohtaamisten uuden keskipisteen. Voit tavata ystäviäsi, pistäytyä baarissa tai syödä hyvin. Voit myös tehdä töitä vaikkapa kahvikupillisen kera.

Hotelli Helsingin ydinkeskustassa

Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellin sijainti on erinomainen. Kaikki Helsingin ydinkeskustan palvelut, ravintolat, ostosmahdollisuudet ja Helsingin runsas kulttuuritarjonta ovat ulottuvillasi vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee myös loistavien liikenneyhteyksien äärellä. Rautatieasema on hotellin vieressä ja sieltä lähtevät junat koko maahan. Hyvän yöpymisen lisäksi tarjolla on myös ainutlaatuinen kokemus junien ystäville, sillä hotelli on rakennettu osin raiteiden päälle.

Hotellin laadukkaissa, skandinaaviseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on ilmastointi sekä nopea, maksuton netti ja taulu-tv. Kaikissa huoneissa on puulattia, minibaari sekä teen- ja kahvinkeitin. Hotellivieraita palvelee myös sauna ja nykyaikaisilla laitteilla varustettu kuntosali.

Hotellin ravintolapalvelut ovat parantuneet Open Lobbyn myötä tuntuvasti. Koko päivän ruokalistan tarjoava ravintola on saanut rinnalleen kahvilan ja kunnon baarin. Kesäfiilikset taas nousevat uudella katuterassilla tai tutulla aitiopaikalla – toisen kerroksen parvekkeella. Ravintola tarjoaa edelleen myös lasten menun ja Kids Eat Free -edun. Alle 13-vuotiaiden lasten ateria on ilmainen, kun mukana on toinen perheenjäsen.

This hotel is owned by Exilion Capital Ltd. and operated by Scandic Hotels Oy under license from IHG Hotels Limited.