Olet täällä

Holiday Inn Helsinki - Expo avautui

4. maaliskuuta

Messukeskuksen yhteydessä toimiva Holiday Inn® Helsinki - Expo -hotelli avautui jälleen täysin uudistettuna. Tapahtumien aitiopaikalla sijaitseva hotelli tarjoaakin ainutlaatuisen tukikohdan messuvieraille ja näytteilleasettajille. Hotellin uudistus käsittää koko kiinteistön hotellihuoneista palvelupisteisiin ja tekniikasta sisustukseen, mukaan lukien katukerroksen aulatilat, ravintolan sekä suositun 10. kerroksen sauna- ja kabinettitilat.    

Holiday Inn® Helsinki - Expo -hotelli palvelee parhaimmillaan jopa 550 vierasta. Hyvin varusteltujen Standard-huoneiden lisäksi ylimmässä huonekerroksessa sijaitsevat Executive-huoneet sekä kuusi parvekkeellista sviittiä. Messuvieraiden on helppo valmistautua päivään ja siirtyä tapahtumaan tai messuille sisätilan kulkureittejä pitkin vaivattomasti ilman taksijonoja tai kastelematta jalkoja. Uudistusten myötä majoittujien sekä kokous- ja kongressivieraiden liikkuminen ja asiakaspalvelu helpottuvat, kun vastaanottopisteet on yhdistetty.

Elämyksellisyyttä vieraille tarjoaa 10. kerroksen upea Terrace Cabinet tilaussaunoineen. Tämän tilan persoonallisuutta korostaa laaja lasitettu terassi ja ulkoporeallas. Samassa kerroksessa sijaitsee myös hotellivieraiden monipuolinen kuntosali koko seinän maisemaikkunoineen.

Open Lobby lisää vieraiden viihtymistä

”Hotellin aulatilojen kulmakivenä toimii Holiday Inn® -ketjun uusi Open Lobby -konsepti. Aula ja ravintola muuntuvat mielenkiintoiseksi yhtenäiseksi olohuonemaiseksi alueeksi, jossa vieraamme voivat tehdä olonsa kotoisaksi”, kertoo hotellinjohtaja Patrick Mitzner. ”Se on paikka, jossa he voivat rentoutua halusivatpa he sitten syödä, nauttia virvokkeista, työskennellä, levätä tai tavata muita ihmisiä”, jatkaa Mitzner.

Holiday Inn® -ketjun maailmanlaajuinen ja muuntautumiskykyinen Open Lobby -konsepti on luotu perustuen hotellivierailta saatuihin toiveisiin ja heidän vaihteleviin tarpeisiin. Ketjun tavoitteena on toteuttaa Open Lobby kaikkiin Holiday Inn® -hotelleihinsa vuoden 2019 loppuun mennessä.

Ravintola Platta sekä Open Lobbyn baari ja To Go Café tarjoavat kellon ympäri ajankohtaan sopivia aterioita aikaisista aamupaloista myöhäisiin illallisiin.
Media Lounge on monitoimitila, jossa mukavien nojatuolien ja sohvien lisäksi löytyy televisio, lehtiä ja pelejä rentoutumiseen.
Työskentely onnistuu erityisesti E-Barin alueella, jossa vieraiden käytössä on tietokoneita, langaton tulostin sekä pistorasioita omille kannettaville tietokoneille.

Vieraiden tarpeet suunnitteluratkaisujen pohjana

Suunnittelussa sekä sisustusratkaisuissa on toteutettu Holiday Inn -hotelleille ominaisia asiakaslähtöisiä elementtejä. Tämä näkyy vahvasti varsinkin Open Lobbyn alueella, jossa vieraille tarjotaan kodinomaista vapautta valita missä syödä, työskennellä tai levähtää. Myös hotellihuoneisiin on tuotu uudenlaista tilan tuntua ja mukava oleskelualue vuoteen sijoittelun avulla. Holiday Inn -standardien mukaan räätälöidyt vuoteet on valmistanut kotimainen Unico Finland. Valaistus on hotellissa toteutettu led-valoilla ja huonekäytävien valaistusta ohjataan energiaa säästävillä liiketunnistimilla.

Brändin ohella hotellissa haluttiin näkyvän sen sijainnin ainutlaatuisuus ja Messukeskuksen läheisyys. Hotellihuoneissa ja käytävillä on vieraita ilahduttamassa vanhoja julisteita Messukeskuksen 100-vuotisen taipaleen varrelta. Vuoden kestäneestä hotelliuudistuksesta on vastannut YIT ja sisustussuunnittelun on toteuttanut helsinkiläinen Sisustusarkkitehdit Fyra.

Holiday Inn Helsinki – Expo
Messuaukio 1, 00520 HELSINKI
www.finland.holidayinn.com

Maailmanlaajuisen Holiday Inn® -hotelliketjun tarina alkoi Memphisissä yli 50 vuotta sitten. Holiday Inn® -hotellien perustaja Kemmons Wilson päätti perustaa hotelliketjun, koska oli pettynyt tienvarsihotellien huonoon laatuun ja epäjohdonmukaisuuteen ollessaan perheen kanssa matkalla Washingtoniin. Ensimmäinen Holiday Inn® avattiin vuonna 1952 Memphisissä Wilsonin perheen kotikaupungissa. Nykyisin maailmalla toimii lähes 1200 Holiday Inn® -hotellia, jopa 70 maassa. Tasokkaat ja nykyaikaiset Holiday Inn® -hotellit sopivat yhtä lailla liikematkustajille kuin lomailijoillekin. Holiday Inn® -ketju on kansainvälisten tutkimusten mukaan yksi maailman tunnetuimmista hotelliketjuista. Holiday Inn Helsinki - Expo hotellikiinteistön omistaa Suomen Messut Osuuskunta ja sitä operoi Scandic Hotels Oy, IHG Hotels Limited'in lisenssillä.

IHG® (InterContinental Hotels Group) on globaali hotellialan yritys, jonka tuotemerkkejä ovat muun muassa InterContinental® Hotels & Resorts, Kimpton® Hotels & Restaurants, Hotel Indigo®, EVEN® Hotels, HUALUXE® Hotels and Resorts, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Holiday Inn®, Holiday Inn Express®, Holiday Inn Club Vacations®, Holiday Inn Resort®, avid™ hotels, Staybridge Suites® ja Candlewood Suites®. IHG:n kanta-asiakasohjelma on IHG® Rewards Club. Maailman ensimmäisessä ja suurimmassa hotellikanta-asiakasohjelmassa on yli 100 miljoonaa jäsentä. IHG® operoi yli 5600 hotellia ja lähes 840.000 huonetta jopa 100 maassa, suunnitteilla ja valmistumassa on huikeat yli 1850 hotellia.

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain sata messutapahtumaa ja yli 1500 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,2 miljoona kävijää.

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 70 hotellissa 31 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä 280 hotellia ja 57 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic työllistää 18 000 tiimiläistä. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. scandichotelsgroup.com