Olet täällä

Elielinaukio haastaa keväällä Stockan kellon ja muut Helsingin kohtaamispaikat

19. helmikuuta

Helsingin päärautatieaseman viereen Elielinaukiolle rantautuu maailmallakin uudenlainen ja monipuolinen kohtaamispaikka. Holiday Inn -hotelliin aukeaa huhtikuun lopulla uutuus, jonka tarkoitus on tarjota hotellin asiakkaille ja kaupunkilaisille avoin olohuone, joka yhdistää rennot lounge-tilat, kahvilan, ravintolan ja baarin. Open Lobby -niminen kokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden niin etätöiden tekoon, ystävien kanssa kahvitteluun, ateriointiin silloin kun haluat, tapaamisiin kuin illanviettoihinkin.

Ajatus yhteisestä olohuoneesta ei ole kokonaan uusi. Holiday Inn aikoo kuitenkin haastaa tämän ajatuksen hotellin uudistamisen yhteydessä. Tarkoitus on tehdä kaupungin solmukohtaan suuri kodinomainen olohuone tuomalla maailmalla jo monessa ketjun hotellissa käytössä oleva Open Lobby -konsepti Suomeen. Aukioloajat ovat aamusta iltaan, tarjolla on aina kellonaikaan sopivaa syötävää ja juotavaa, pistokkeita laitteiden lataamiseen, runsaasti pehmeitä sohvia ja työskentelyyn sopivia pisteitä.

 Holiday Inn Helsinki City Centren kaikki sisätilat nykyisestä aulasta ravintolatiloihin uudistuvat nyt täysin. Töitä tehdään pari kuukautta ja tuloksena on mahtava 650 neliön olohuone, mielenkiintoinen keittiö ja upea toisen kerroksen ruokailutila terasseineen sekä lisäksi 174 uudistettua hotellihuonetta.

 – Me haluamme uudistaa ajatuksen perinteisestä hotellin aulasta. Kunnostustyöt alkavat helmikuussa ja kun myöhemmin keväällä taas avaamme, kaikki ovat tervetulleita käymään. Open Lobby on täydellinen kohtaamispaikka, kun yksi tulee junalla, toinen bussilla, kolmas ratikalla ja neljäs metrolla, vinkkaa Holiday Inn -hotellien Brand Manager Timo Vehmas.

 Eikä Elielinaukion Holiday Inn -hotellin olohuone aio jäädä ainoastaan kahvittelu- ja työskentelytilaksi. Ajatuksena on, että tiloissa järjestetään erilaisia teemailtoja, joihin voi vapaasti tulla innostumaan ja inspiroitumaan.