Olet täällä

Ajankohtaista

Ajankohtaisia uutisia

Suomessa Holiday Inn -hotelleja operoi Scandic Hotels Oy, joka on Pohjoismaiden johtava hotelliketju.

Täällä voit lukea kotimaisten Holiday Inn -hotellien ajankohtaisia kuulumisiamme ja uutisia.

Holiday Inn'in ja IHG:in kansainvälisiin uutisiin voit tutustua IHG:n Press Officessa. 

15. kesäkuuta

Koronatilanteen vuoksi väliaikaisesti suljettuna olleet Holiday Inn -hotellit Helsingin Ruoholahdessa ja Elielinaukiolla, Vantaalla sekä Tampereella avataan jälleen lokakuussa.

IHG Clean Promise
15. kesäkuuta

IHG® Hotels & Resorts lanseerasi IHG Clean Promise -lupauksen. Käyttöönotto tapahtui maailmanlaajuisesti 1. kesäkuuta 2020 alkaen. Hotellivieraat voivat vakuuttua siitä, että heidän huoneensa vastaavat IHG:n korkeita puhtausvaatimuksia. Jos näin ei ole, hotelli korjaa asian oikein.

Holiday Inn Helsinki - Expo Open Lobby
6. huhtikuuta

Holiday Inn Helsinki - Expo on ilahduttanut asiakkaitaan ja Holiday Inn Facebook-seuraajia toteuttamalla Facebook-livenä toivekonsertin. Näin hotellivieraat, jotka eivät pääse paikan päälle ravintolaan viettämään aikaa ja seuraamaan esitystä, voivat nauttia showsta etänä verkon välityksellä – seuraavan kerran keskiviikkona 15.4. klo 19.00.

12. maaliskuuta

Seuraamme hotelleissamme jatkuvasti koronaviruksen COVID-19 kehittymistä kotimaassa ja maailmalla. Meille IHG-hotelleissa tärkeintä on vieraidemme ja tiimiläistemme hyvinvointi, terveys sekä turvallisuus ja meillä on toimivat mallit, suunnitelmat ja rutiinit nämä saavuttaaksemme. Teemme kaiken mahdollisen, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi majoittuessaan tai vieraillessaan hotelleissamme.

7. kesäkuuta

Kolme Holiday Inn -hotellia ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard palkittiin tämän vuoden Star Awards -tilaisuudessa Varsovassa. IHG Hotel Star Awards -ohjelma huomioi parhaiten onnistuneita hotelleja vuosittain. 

Uusi Open Lobby valmistuu 2/2019
4. maaliskuuta

Messukeskuksen yhteydessä toimiva Holiday Inn® Helsinki - Expo -hotelli avautui jälleen täysin uudistettuna. Tapahtumien aitiopaikalla sijaitseva hotelli tarjoaakin ainutlaatuisen tukikohdan messuvieraille ja näytteilleasettajille. Hotellin uudistus käsittää koko kiinteistön hotellihuoneista palvelupisteisiin ja tekniikasta sisustukseen, mukaan lukien katukerroksen aulatilat, ravintolan sekä suositun 10. kerroksen sauna- ja kabinettitilat.    

Sivut