Olet täällä

Ajankohtaista

Ajankohtaisia uutisia

Suomessa Holiday Inn -hotelleja operoi Scandic Hotels Oy, joka on Pohjoismaiden johtava hotelliketju.

Täällä voit lukea kotimaisten Holiday Inn -hotellien ajankohtaisia kuulumisiamme ja uutisia.

Holiday Inn'in ja IHG:in kansainvälisiin uutisiin voit tutustua IHG:n Press Officessa. 

12. maaliskuuta

Seuraamme hotelleissamme jatkuvasti koronaviruksen COVID-19 kehittymistä kotimaassa ja maailmalla. Meille IHG-hotelleissa tärkeintä on vieraidemme ja tiimiläistemme hyvinvointi, terveys sekä turvallisuus ja meillä on toimivat mallit, suunnitelmat ja rutiinit nämä saavuttaaksemme. Teemme kaiken mahdollisen, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi majoittuessaan tai vieraillessaan hotelleissamme

7. kesäkuuta

Kolme Holiday Inn -hotellia ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard palkittiin tämän vuoden Star Awards -tilaisuudessa Varsovassa. IHG Hotel Star Awards -ohjelma huomioi parhaiten onnistuneita hotelleja vuosittain. 

Uusi Open Lobby valmistuu 2/2019
4. maaliskuuta

Messukeskuksen yhteydessä toimiva Holiday Inn® Helsinki - Expo -hotelli avautui jälleen täysin uudistettuna. Tapahtumien aitiopaikalla sijaitseva hotelli tarjoaakin ainutlaatuisen tukikohdan messuvieraille ja näytteilleasettajille. Hotellin uudistus käsittää koko kiinteistön hotellihuoneista palvelupisteisiin ja tekniikasta sisustukseen, mukaan lukien katukerroksen aulatilat, ravintolan sekä suositun 10. kerroksen sauna- ja kabinettitilat.    

Aamu- tai iltapäiväkokous
14. joulukuuta

Holiday Inn -hotellit siirtyvät 14.12.2018 käyttämään online-varaamiseen kansainvälistä brändisivuaan. Hotellin sivujen (finland.holidayinn.com) online-varauslinkit ohjaavat jatkossa englanninkieliseen sivustoon.

Uusi Open Lobby valmistuu 2/2019
10. syyskuuta

Messukeskuksen hotelliuudistus etenee päivitetyn nimen siivittämänä – Holiday Inn Helsinki - Expo 

20. huhtikuuta

Holiday Inn® -hotellien uudella ruokalistalla on monipuolinen kattaus ketjun nimikkoannoksia sekä kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja. Listan annokset ovat bistrohenkisiä, maukkaita ja tuttuja annoksia, joissa maistuvat aidot maut. Ruokalista rakentuu Holiday Inn® Open Lobby -konseptin ’Kitchen’-henkeen. Open Lobby on rennon olohuonemainen tila, joka yhdistää saumattomasti hotellin eri palvelut. Voit tavata ystäviäsi, pistäytyä baarissa, syödä hyvin tai tehdä töitä vaikkapa kahvikupillisen kera.

Sivut